TCDD teki kiireellisen pakkolunastuspäätöksen Gaziray-projektille!

tcdd teki hätäisen pakkolunastuspäätöksen gaziray-projektille
tcdd teki hätäisen pakkolunastuspäätöksen gaziray-projektille

Gaziray-hankkeen osalta, joka on yksi Gaziantepin tärkeimmistä kuljetushankkeista, TCDD päätti kiirehtiä joidenkin kiinteistöjen pakkolunastuksia Toprakkale - Bahçe, Nurdağ - Başpınar - Gaziantep - Mustafayavuz rautatieyhteydellä.


Toprakkale-Garden, Nurdağ-Mills-Gaziantep-Mustafayavuz Railway (Gaziray mukana) Projektin Gaziray Storage Area Gaziantep Province laajuus leikkaaminen Sehitkamil County, Taşlıca naapuruston rajojen sisäpuolella Jotkut Kiinteä tasavallan Turkin valtion rautateiden hallinnon päätös pakkolunastuksesta pääosaston kiirettä 12. helmikuuta Julkaistu virallisessa lehdessä, päivätty 2020.

Toprakkale-Garden, Nurdağ-Mills-Gaziantep-Mustafayavuz Railway (Gaziray mukana) Projektin Gaziray Storage Area Gaziantep Province laajuus leikkaaminen Sehitkamil piiri, joka sijaitsee Sterling naapuruston rajoja ja mukana luonnos maakunnan ELIST reitin olennainen numerot esitetään kiinteään omaisuuteen, Turkin tasavallan kanssa muhdesatl niitä Valtion rautateiden hallinnon pääosasto päätti kiirentää pakkolunastusta pakkolunastuslain nro 2492 27 §: n mukaisesti.

tcdd teki hätäisen pakkolunastuspäätöksen gaziray-projektille tcdd teki hätäisen pakkolunastuspäätöksen gaziray-projektille tcdd teki hätäisen pakkolunastuspäätöksen gaziray-projektille

Gaziray karttaRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar