Istanbul Ankara YHT Line Kuinka monta kilometriä Pohjois-Anatolian vikaviivan yläpuolella

kuinka kauan istanbul ankara yht -linja pohjois-anatolian vikaviivalla
kuinka kauan istanbul ankara yht -linja pohjois-anatolian vikaviivalla

24. tammikuuta 2020 maanjäristyksen jälkeen kokenut väkivaltaa Elazig 6,7 se on, miten helposti yleisölle Turkin maanjäristyksestä ja alkoi keskustella siitä, mitä toimenpiteitä on toteutettu sen. Myös keskellä julkisen politiikan, kuten maanjäristysten ja maanjäristyksen valmiutta meillä oli Turkissa.


CHP Kahramanmaraş-varapuheenjohtaja Ali Öztunç antoi myös julkilausumia sekä julkisesta liikenteestä että maanjäristyksen vaarasta Turkin kansalliskokouksessa pidetyssä tiedotustilaisuudessa maanjäristyksen jälkeen. Öztunç väitti, että Istanbul-Ankara -nopea junareitti (YHT) on juuri Pohjois-Anatolian vikajohdon yläpuolella, joka on maanjäristyksen vaaravyöhyke, ja lisäsi, että suurnopeusjuna kulkee vikaviivan kanssa yhdensuuntaisena 30 km: n päässä.

YHT-reitti ja Pohjois-Anatolian vikajohto

Suurnopeusjunalinja; Se on 533 km pitkä rautatie, joka tarjoaa nopeaa kuljetusta Istanbulin ja Ankaran välillä. YHT, joka voi saavuttaa nopeuden 250 km tunnissa, pysähtyy 14 eri pysäkillä reitin varrella, palveleen Ankara-Istanbul. Istanbulin Halkalı Ankaraan päästä tältä asemalta kestää noin 5 ja puoli tuntia.

Joten kuinka suuri osa YHT-linjasta menee Pohjois-Anatolian vikajohdon yli? Mukaan Turkin maanjäristys Hazard Map näytettäväksi yhdessä yhteinen ja aste riskin AFAD tämän rajalinjan Bolu, Sakarya, Düzce, Istanbulin pohjoisosassa, Yalova, kulkee Kocaeli ja Istanbulin Etelä kautta rannikon polkua.

Kun kuitenkin tutkimme TCDD-suurnopeusjunareittiä, YHT sijaitsee Istanbulin etelärannikolla Euroopan puolella. HalkalıHavaitaan, että Gebzen ja Gebzen välinen linja on 76,3 km, Gebzestä Sakaryaan, Arifiyen piiriin, ja yhdensuuntainen linja on 87 km. On havaittu, että YHT-linja, joka kulkee Arifiyestä etelään Osilenelin Bilecik-alueelle ja on vikaviivalla, on 62 km.

kuinka kauan istanbul ankara yht -linja pohjois-anatolian vikaviivalla
kuinka kauan istanbul ankara yht -linja pohjois-anatolian vikaviivalla

Tämän seurauksena, kuten CHP Kahramanmaraş-varajohtaja Ali Öztunç väittää, YHT-reitti tarjoaa kuljetuspalveluita Pohjois-Anatolian vikajohdon yli. YHT-johdosta ei kuitenkaan noin 30 km vaan noin 220 km kulkee vikaviivan suuntaisesti tai suoraan vikaviivalla. On myös huomattava, että hankkeen reitti, jota Ali Öztunç suosittelee rakentamaan parlamenttiin, on reitti Ankara – Kızılcahamam – Gerede – Bolu – Düzce – Hendek – Sakarya – Izmit – Gebze – Istanbul ja suurin osa tästä linjasta on hieman Pohjois-Anatolian vikaviivan yläpuolella.

Tämä sisältö Tarkkuuden osuus laatinut vapaaehtoinen toimittaja Doğukan Yıldız.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar