Sivas YHT ja Demirağ eivät ole maahanmuuttajia OIZ: n kanssa, mutta ovat maakunnasta, joka vastaanottaa maahanmuuttoa

sivas yht ja demirag ovat maakunta, joka vastaanottaa gocia, ei juoruja osb: lla
sivas yht ja demirag ovat maakunta, joka vastaanottaa gocia, ei juoruja osb: lla

Sivasin pormestari Hilmi Bilgin tapasi naapuruston päälliköitä neuvottelukokouksessa. Presidentti Bilginin lisäksi varapuheenjohtajat, Mukhtars-yhdistyksen presidentti, Cemalettin Arslan ja naapuruston päälliköt osallistuivat Hot Çermik Sefa -hotellissa pidettyyn kokoukseen.


Kokouksessa, jossa Sivalle ja sieltä annettavia palveluita kuullaan, keskusteltiin lähiöiden ongelmista ja ratkaisuehdotuksista.

Emme ilmoita EI kansalaisillemme

Bilgin sanoi: ”Me hallitsemme yhteisellä mielellä ja kuulemalla.” “Olemme asettaneet tavoitteen yhtenäisyyden ja tavoitteen yhtenäisyyden kaikkien kuntatyöntekijöiden kanssa. Päätimme sen. Emme koskaan sano, että sairaanhoitajillamme ei ole meiltä pyyntöjä. Keskustelemme sen todennäköisyydestä. Jos pyyntö on työ, se ratkaistaan. Parannamme tätä ymmärrystä ajan myötä. ”

KUNNALLISUUS EIVÄT VIRANOMAISET OVAT PALVELUAlaa

Presidentti Bilgin; ”Emme koskaan näe kuntaa viranomaisena. Näemme sen vain palvelun välineenä. Meillä on institutionalisoitu rakenne infrastruktuuripisteessä, kaupungin siivouspisteessä, puiston puutarhapisteessä. Otamme tätä eteenpäin. Teemme parhaamme asettamalla kiviä kiville ajoissa. Emme ole klassinen kunta. Esittelemme kunnan käsityksen, joka käsittelee kaikkia kaupungin ongelmia. ”

Istuimme, keskustelemme siitä, kuinka kasvattamme kaupunkia talouden alalla, ja se osoittautui. ” "Voimme avata tien maataloudelle ja kotieläintaloudelle. Meillä on olemassa oleva järjestäytynyt teollisuus ja toiseksi Demirağ-organisoitu teollisuus on rakenteilla ... Myös kulttuuri ja matkailu ... On suuri etu, että suurnopeusjuna on tulossa Sivaseen tässä vaiheessa. Laitamme kädet kiven alle myös alueille, jotka eivät ole suoraan yhteydessä kuntaan. Perustimme SİVTAŞ AŞ: n. Meidän huolenaiheemme on osallistua investointeihin ja työllisyyteen tällä hetkellä valtion varmuudella Sivasin maatalouden kotieläinjalostuksen kohdalla. Voimme arvioida koko kaupunkia kokonaisuutena ja kasvattaa sitä tällä alueella. ”

SUURI ETU KAUPUNNELLE TULEVAISEKSI NOPEALLA JUNALLA

"Suurnopeusjunan saapuminen tulee olemaan suuri etu kaupungille." "Jopa itäpoliisin tulo ja pysähtyminen 6 tunniksi on tehnyt kauppiamme nauramaan." Teimme järjestelyjä kaupungin aukiossa, jotta vieraat voisivat vaikuttaa Sivaseen taloudellisesti. Palautimme rakennuksemme julkisivut torilla historiallisen rakenteen mukaisesti. Toivottavasti seuraavalla ajanjaksolla paljastamme neliön, joka on 27 kertaa nykyisen neliön koko projektilla, jonka teemme toiselle kansallispuutarhalle, teollisuuskoululle, vanhalle ammattikoululle, joka koostuu armeijan talosta, sandarmerirakennuksesta, sairaalanäytteen näytteestä ja 4. kesäkuuta pidetystä puistosta. Ihmiset tulevat suurnopeusjunalla vain nähdäksesi Sivasin historiallisen aukion. ” käytettyjä ilmaisuja.

SİVAS TULEVAT KOSKEVAAN SIJAINTIIN, EI SIIRTÄJÄÄ

"Demirağ OSB: n infrastruktuurityöt jatkuvat." "Pyysimme presidenttiämme nimittämään Sivasin kannustinpisteeseen. Toivon, että menemme tapaamaan valtuuskunnan seuraavalla kaudella. Jos Demirağ OIZ valmistuu ja rahtivaunun pisteeseen luodaan keskus, toisin sanoen rautatieasemalle, Sivasta tulee maakunta, joka ei siirry maahanmuuttajaksi, vaan maahanmuuttaja provinssi yhdessä järjestäytyneen teollisuusalueen kanssa, jossa XNUMX tuhatta ja kolmekymmentätuhatta ihmistä luo työpaikkoja. ” hän sanoi.

TÄMÄ KANSALLA ON YHTEINEN PÄÄTÖS

"Tärkeintä on tämän kansakunnan yhteinen päätös, sen yhteinen etu." Presidentti Bilgin sanoi: "Minun jälkeen kymmeniä kaupunginjohtajaita tulee ja menee. Tuotamme teoksia. Meillä ei ollut ongelmaa kuin olla asialistalla koko ajan. Emme vie projekteja tiettyyn pisteeseen. Toteutamme myös projektimme kuulemalla. Vanhassa teollisuudessa on mahdotonta saavuttaa sataprosenttista tyytyväisyyttä. Toivottavasti uskomme sen ratkeavan tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä jakamalla yleisölle tietoa siitä, kuinka tämän ongelman ratkaistaan. ” käytti lauseketta.

ELÄMME SIVAS-VALTION KULTTUURIA

Pormestari Bilgin, joka selvensi myös vähittäiskaupan vihannestilaa koskevia kysymyksiä, kertoi: ”Oli projekti, josta Sivas puhui monien vuosien ajan, ja alue määritettiin erityiseksi hankealueeksi. Se ei ole toteutettavissa oleva hanke; kauppoja on monia, omaisuusongelmia, kauppojen siirtäminen on prosessi. Tästä syystä aloimme työskennellä kentällä, teemme pakkolunastusta valtion ympärillä. Omistamalla pilaantuneet paikat eliminoimme visuaalisen pilaantumisen ja peitämme valtion. Julkisivujärjestelyllä säilytämme valtion kulttuurin Sivasissa. ” Hän puhui muodossa.

Suunnittelemme työskentelyä HALALISAATIOKULTTUURIN kanssa

Kaupunginjohtaja Bilgin totesi, että pakkolunastus toteutettiin myös Güücü Minaretin ympärillä, ja kansallistamme Taşhanin ja luomme näille alueille neliöitä.

KALE-PROJEKTI ALOITTUA VUODEN 2020 LOPPUA

Kale-hanketta koskeessa kaupunginjohtaja Bilgin sanoi: ”Kun Kale-projekti tulee eloon, se on alue, joka ei edistä vain näitä vuosia, vaan myös Sivasiemme viisikymmentä ja sata vuotta. Olkoon Allah tyytyväinen niihin, jotka auttoivat, jotka auttoivat, jotka tekivät tämän. Se alkaa näyttää vuoden 2020 lopulla. ” hän sanoi.

Pyrimme tekemään toisen osan RTE BULVAR

Presidentti Bilgin totesi, että Recep Tayyip Erdoğan -bulevardin ensimmäinen osa on saatu päätökseen, ”tapasimme myös kiinteistön omistajia. Pyrimme tekemään alueen toisen osan hankkimalla suostumuksen. Jos jatkamme pakkolunastusta, kohtaamme alalle 2–30 miljoonan liiran pakkolunastuksesta aiheutuvat kustannukset. Pyrimme suorittamaan tutkimuksen, josta hyötyvät omistajat tekemättä 40 hakemusta tällä alalla. ” hän sanoi.

KIZILIRMAK-PROJEKTI LISÄÄ ARVONA ALUEELLA

Presidentti Bilgin kertoi Kızılırmak-hankkeesta: ”Sivasin uuden visiohankkeen toteuttaminen ei ole mahdollista yhdellä ajanjaksolla. Suunnittelemme kokonaisuutena ja teemme sen askel askeleelta. Esitämme sen projektina, joka voi tuoda lisäarvoa alueelle. ” hän sanoi.

TOINEN Yliopisto perustetaan YUMURTATEPE-ALUEELLA

Kaupunginjohtaja Bilgin totesi, että myös Gültepen ja Yumurtatepen aluepuistot järjestetään tarjouskilpailuun. ”Toinen yliopisto tulee alueelle, johon Yumurtatepe perustetaan. Opiskelu jatkuu myös tällä alueella. ” hän sanoi.

58 HANKKEET KOSKEVAT ELÄMÄÄN 5 VUOSSA

Pormestari Bilgin kertoi: ”Vaalikauden aikana ilmoitimme 58 hanketta. Toteutamme ne viiden vuoden aikana. Käytetyn yhdeksän kuukauden ajan suunnittelimme minkä projektin mistä lähteestä ja mihin lähteeseen. Me kuntahallituksena näemme meidät eteenpäin. Suunnittelimme, mitä teemme vuonna 5, mitä teemme vuonna 9, mitä teemme vuosina 2020 ja 2021, ja olemme menossa tähän suuntaan. Käytämme julkisia lähteitä. Hallituksemme; Tarjoamme rahaa, jonka hän uskoi meille kansan puolesta. Herkkyytemme on olla kannattava. Jos projekti, jota teemme, ei vaikuta tekemämme paikkoon tai se tekee siellä olevista ihmisistä levottomia, emme löydä sitä oikealta. Tässä vaiheessa ajatellaan paljon, analysoidaan paljon, keskustellaan paljon. Kun oikea projekti syntyy, teemme nyt tarvittavan päätöksen sen tekemiseksi. ” käytti lauseketta.

UUDET YLIMMÄT RISTOTTAMUKSET tehdään

Presidentti Bilgin totesi, että tuomme Ankaran vallan Sivaseen vaalikaudella, ”toteutamme monia tämänkaltaisia ​​hankkeita. TCDD: n kanssa käytyjen neuvottelujen tuloksena on tarkoitus tehdä ylikulkututkimus Esenyurtiin, joka on yksi yliopistotaloista, ja arvioidut kustannukset ovat 40 miljoonaa TL. Yhdistämme taas Yenişehirin Gültepeen ja avaamme tien. Yhdistämme sen Recep Tayyip Erdogan Boulevardiin. Toisin sanoen joku Kumbetista tuleva voi päästä RTE-bulevardiin menemättä aukiolle. Rakennamme terminaalin ylikilpailun TCDD: lle, allekirjoimme protokollan.

Kolmanneksi, allekirjoitamme ylikilpailun vanhan Hilton-hotellin vieressä TCDD: lle allekirjoittamalla protokollan. Stadionin vieressä avaamme polun Muhsin Yazıcıoğlu Boulevardiin. Siihen rakennetaan ylikulkusilta. TCDD on tehnyt tämän, ja yhdistämme myös tien Buhara Streetiin. Siten yhdistämällä kolme tietä estetään stadionin sisäänkäynnin vaikeudet. ” hän sanoi.

JANDARMA-RAKENNUS Otetaan käyttöön kuntien kanssa

”Gendarmerie Lodgingin… muuttamista koskeva pöytäkirja on allekirjoitettu ennen. Sanotaan, että "kunta rakentaa asuntoja tälle alueelle". Jälkeenpäin oli erimielisyyksiä. Tapasimme sisäministerin kanssa sopia, että Toki, ei kunta, tekisi nämä majoitukset. Kuten kesäkuu, purkamme ja purkamme majoitukset. Restaurointia tehdään historiallisessa sandarmerirakennuksessa, ja neuvottelujen tuloksena vietämme tämän alueen Sivasin kuntaan käyttämään sitä Sivasin kunnan edustajana. ” käytti lauseketta.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar