TCDD: n 5. alueellinen osasto toteutti 87 miljoonaa infrastruktuurityötä

tcdd-alueen johtaja teki miljoonan vuoden infrastruktuurin
tcdd-alueen johtaja teki miljoonan vuoden infrastruktuurin

TCDD: n 5. alueellinen osasto jatkaa investointejaan vastuualueilla. Alueellinen pääosasto ilmoitti, että 2019 projektiin 21 tuhatta TL sijoitettiin 87 projektiin vuonna 600. Todettiin myös, että 2 hanketta odottavat tarkistamista Malatyan kunnassa.


MalatyasonsözUutisten mukaan; ”TCDD: n 5. alueellinen osasto jatkaa investointejaan vastuualueilla. Alueellinen pääosasto ilmoitti, että 2019 projektiin 21 tuhatta TL sijoitettiin 87 projektiin vuonna 600. Todettiin, että 2 hanketta odottavat tarkistusta kunnassa.

TCDD: n viidennen aluejohtajan ilmoittaman sijoittajien perustamiskatsauksen, vuoden 5 ensimmäisen jakson tietojen mukaan todettiin, että 2020. hanke, jonka suuri osa 1 hankkeesta oli 87 miljoonaa 600 tuhatta TL, oli saatu päätökseen. Todettiin, että hankkeiden aikaisempien vuosien menot olivat 21 miljoonaa tonnia ja määrärahat vuodelle 12 olivat 14 miljoonaa tonnia, ja toteutuminen oli 2019 prosenttia ja fyysinen toteutus 26 prosenttia. Lausunnossa, jonka mukaan meneillään olevien hankkeiden lukumäärä on 84 ja 96.44 hankevaiheessa olevaa hanketta, todetaan, että kahta kunnan tarkistamaa hanketta ei aloiteta.

TÖÖN NARLISTA ÇETİNKAYAAN JATKUU

TCDD: n viidennen alueellisen pääosaston vastuualueella toteutettavissa hankkeissa käynnistettiin kävelyreittien rakentaminen Fıratin, Battalgazin, Hekimhanin, Malatyan, Doğanşehirin, Kapıderen ja aluejohdon rajoissa olevien aseman teiden väliin 5. elokuuta 1 ja päivämäärään 618. joulukuuta 27. Se todettiin valmistuneena. Malatya - Çetinkaya Line Km: Vastuualueella sijaitseva 2018 + 6 moottoritierata, Narlı-Malatya Line Km: 2019 + 70-600 + 71 tasoristeykset (425), Malatya-Çetinkaya Line Km: 248 Todettiin, että liikuntarajoitteisten hissien rakennustyöt jatkuvat moottoritien ylityspaikalle, joka sijaitsee +471.

94 PROSENTTIN REALISOINTI MYÖNTY

TCDD: n 5. alueellisen osaston julkaiseman 2019-investointihankkeiden seurantaraportin lopussa tavoitteena on saattaa nämä työt päätökseen tulevana ajanjaksona ilmoittamalla, että 87 työrahaa on 593 prosenttia vastuualueella suoritetuista töistä ja 21 prosenttia fyysisen toteutuksen osalta on 84 prosenttia. se sanoi.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar