Suurnopeusjuna Çerkezköy Siirtymälinjan arviointikokous pidettiin

Suurnopeusjunan cerkezkoy siirtymälinjan arviointikokous pidettiin
Suurnopeusjunan cerkezkoy siirtymälinjan arviointikokous pidettiin

ÇerkezköyKaupunginjohtaja Vahap Akayn johdolla pidettiin arviointikokous, jonka tarkoituksena oli selvittää kaupunkissamme mahdollisesti ilmeneviä kuljetusongelmia ja ratkaista nämä ongelmat läpi kulkevan suurnopeusjunaradan kanssa.


Suurnopeusjuna Çerkezköy Risteysjohdon takia Çerkezköy Pormestari Vahap Akay, apulaiskaupunginjohtaja Kemal Gümüş ja Nedim Yılancı, TCDD: n nykyaikaistamisosaston varapuheenjohtaja Mücahit Lek, TCDD: n pääosaston ulkoistettujen projektien koordinointiosaston päällikkö Abdullah Çorak ja urakoitsijayhtiöiden virkamiehet osallistuivat pormestarin toimistossa pidettyyn arviointikokoukseen.

RATKAISU ON RATKAISUEHDOTUKSISTA

Kokouksen aikana vaihdettiin ideoita suunnitellusta toiminnasta, joka toteutetaan alueilla, joilla alueemme kaksi tasoristeystä sijaitsevat, jotta minimoidaan kuljetusongelmat, joita suurnopeusjunalinja kulkee kaupunginmme kautta. Kuntamme ja TCDD: n virkamiehet sopivat ratkaisuista mahdollisiin ongelmiin.

TEHTÄVÄT TEHTÄVÄT

Kokouksessa päätettiin tarjota kuljetus BSH-risteyksen tasoristeyksen kautta; Päästiin yksimielisyyteen yhdistää aseman alueemme tasoristeykseltä tarjottavat kuljetukset Government Street -kadulle valtatielle, joka tehdään kuntosalimme sijaintipaikkaan. Kokouksessa luotujen ratkaisusehdotusten kohdalla suoritettavat työt suunnitellaan ja viedään pöytäkirjan alle kokoukseen, johon myös Tekirdağin pääkaupunkiseudun virkamiehet osallistuvat.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar