Erzincanin asukkaat eivät enää saa kylmää bussipysäkiltä

erzincanli ei enää toimi bussipysäkillä
erzincanli ei enää toimi bussipysäkillä

Erzincanin kunnan käytännössä toteuttamat ilmastoidut suljetut pysäkit ovat asukkaiden saatavilla kaupungin eri osissa.


Äskettäin rakennettu mukava bussipysäkki Halit Pasha -kadulla otettiin käyttöön. Ilmastoidut pysäkit herättävät kansalaisten huomion. Erzincanin pormestari Bekir Aksun yhdessä apulaiskaupunginjohtaja ja MHP: n neuvoston jäsenten kanssa tarkasteli hiljattain rakennettuja pysäkkiä. Presidentti Aksun sanoi toimittajille antamassaan lausunnossa: "Annoimme kansalaisille tällaisen lupauksen ennen vaaleja. Kansalaisemme ilmoittivat, että ilmastoitujen pysähdyspaikkojen pitäisi olla nyt Erzincanissa. Löytäessämme tällaisia ​​paikkoja niin kylmänä talvipäivänä huomasimme, että etenkin naisille, vanhuksille ja opiskelijoillemme on välttämätön tarve. Olemme ilmaisseet nämä lupaukset ennen vaaleja, ja olemme tänään erittäin iloisia siitä, että olemme siitä erittäin tyytyväisiä.

Sijoitetaan 6 alueelle

Se tulee nyt kuuteen piiriin kaupungin keskustassa. On olemassa mielipide, että kaupungin keskustan ulkopuolella olevilla alueilla on liian aikaista levitä kaupunginosien välillä, jotta niitä ei voida käyttää eri tarkoituksiin. Olemme toistaiseksi tehneet 6 neliömetrin pysähtymisen, jonka kokonaiskustannukset ovat noin 50 tuhatta TL. Teimme tämän keskinäisen sopimuksen City Lightsin kanssa. Kaupungin valot tekivät nämä pysähdykset, vastineeksi annoimme heille tietyn määrän mainostaulut. Tätä hanketta varten kunnan kassa-asunnolla ei ole budjettia.

Pysäkkejä käyttäneet opiskelijat kiittivät pormestari Bekir Aksunia tästä palvelusta. Toisaalta todettiin, että ilmastoidut pysäkit ovat liikennöidyinä kello 7–11 päivisin.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar