Parkomat-sovellus elää Mersinissä

Parkomat-sovellus toteutetaan Mersinissä
Parkomat-sovellus toteutetaan Mersinissä

Pääkaupunkiseudun kunnanvaltuuston ilmoittaman ja Mersinin pääkaupunkiseudun pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Vahap Seçerin hyväksymät Parkomat-sovelluksen valmistelut ilmoittivat ymmärtävänsä kansalaisten ongelmia pysäköintipaikan löytämisessä. Helmikuun lopussa käyttöön otettavan Parkomatin 92 henkilöä koulutetaan metropolialueen kunnan kongressi- ja näyttelykeskuksessa käytettäviin elektronisiin laitteisiin. Kolmannes henkilöstöstä on naispuolisia työntekijöitä.

Metropolitan on valmis herättämään Parkomatin elämään


Pääkaupunkiseudun pormestari Vahap Seçer ilmoitti toteuttavansa Parkomat-sovelluksen Mersinin liikennetiheysongelman ja pysäköintipaikan löytämisen poistamiseksi.

Vuonna 2019 pidetyn pääkaupunkiseudun heinäkuun kokouksen toisessa kokouksessa neuvoston jäsenet hyväksyivät yksimielisesti Parkomatin soveltamista koskevan artikkelin. Eduskunnassa esitetyllä ehdotuksella päätettiin, että UKOME: n yleiskokouksen määrittelemille paikoille, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudun hallintoalueella olevilla teillä, kaduilla ja alueilla, maksetaan 30 prosenttia pysäköintimittarin tuloista pääkaupunkiseudun kunnalle, ja kuntayhtiö hallinnoi niitä siirtämättä niitä kolmansille osapuolille.

Lisäksi pysäköintimittarimaksut määritettiin seuraavasti: ”Ilmaiset ensimmäiset 15 minuuttia, 0 TL 60–4 minuuttia, 0 TL 120–7 minuuttia, 0 TL 180–12 minuuttia ja 24 TL 20 tuntia”. Käyttöönotettavassa hakemuksessa työaika on klo 08-00 ja maksut voidaan suorittaa luottokortilla.

Ilmoitus tehtiin İŞKUR: n kautta, haastattelujen tuloksena rekrytoitiin 92 henkilöä

Presidentti Vahap Seçer ilmoitti rekrytoivansa henkilöstöä Parkomat-sovellukseen seuraavassa prosessissa ja sanoi: ”Antakaamme kansalaisillemme hakemus. Se on meidän tehtävämme. Teemme yhteistyötä kenen tahansa kanssa, joka voi tehdä tämän työn. Meidän on jatkettava tätä tapaa ihmisten kanssa, jotka todella aikovat tehdä liiketoimintaa ja tarvitsevat sitä sanomalla: "Haluan työskennellä ja haluan maksaa saamani rahat". " Pääkaupunkiseudun kunta, joka ilmoitettiin İŞKUR: n kautta rekrytoimaan henkilöstöä työskentelemään Parkomat-sovelluksessa, teki haastattelut 527 henkilölle, joilla oli oikeus haastatteluun 225 hakemuksen joukosta, 30.-31. Tammikuuta kahden päivän ajan. Haastattelujen tuloksena oli 2 henkilöä, 27 naista ja 65 miestä, joilla oli oikeus palkata.

Henkilökunta koulutettiin käyttämissään laitteissa

Henkilöstölle, jolla oli oikeus rekrytoida pääkaupunkiseudun kunnan kongressiin ja näyttelypalatsiin, annettiin koulutusta tekniikan laitteista, joita he käyttäisivät työn aikana. Koulutuksessa, jossa laitteen tekniset eritelmät ja käyttöedellytykset selostettiin yksityiskohtaisesti, henkilökunta noudatti vaiheita, jotka esitettiin käsissä olevien laitteiden kanssa. Käytettävän järjestelmän mukaan henkilöstö ja alustat määritetään laitteissa. Henkilöstö hankkii kuitit rekisterikilven, pysäköintiajan ja laiturikoodin kanssa laitteesta ja toimittaa ajoneuvon pysäköityihin kuljettajiin.

"He sanoivat:" Sinun on seisottava kahdeksan tuntia, voitko tehdä sen? "Ja sanoin:" Minä tahdon. ""

Kaksosien äiti Tuğba Aytekin koulutukseen osallistuneesta 27 naispuolisesta henkilökunnasta kertoi olevansa tietoinen ilmoituksesta rekrytoinnista ystävän välityksellä: ”Olen etsinyt työtä 2–3 vuotta. Minulle ilmoitettiin ystävästä. He sanoivat: "Sinun on seisottava kahdeksan tuntia, voitko tehdä sen?" Ja minä sanoin "aion." Haluan kiittää presidenttiä Vahap Seçeria, joka on syrjinyt meitä tässä asiassa. "

"Me, naiset, voimme tehdä mitä tahansa niin kauan kuin haluamme"

20-vuotias Zehra Ölmez kertoi toimineensa aikaisemmin tekstiiliteollisuudessa ja erilaisissa kaupoissa sekä hakeneen töitä Parkomatiin İŞKURin kautta ja sanoi: ”Olen kotoisin İŞKURista, koska työskentelin uusimmissa tekstiileissä. Sitten törmäsin sellaiseen työhön, hain. Haastattelin kahdesti, minut hyväksyttiin. Se ei ole jotain, jota naiset eivät voi tehdä, koska sitä kutsutaan ”miesten työksi”. Me, naiset, voimme tehdä mitä tahansa niin kauan kuin haluamme. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar