Denizlin hiihtokeskus on tullut vierailijoille

venesataman hiihtokeskuksen vierailijat parvivat
venesataman hiihtokeskuksen vierailijat parvivat

Valkoinen paratiisi Pamukkale ja sen jälkeen kaupungin toinen valkoinen paratiisi, Denizlin hiihtokeskus, parvivat vierailijoita viikonloppuna. Hiihtokeskuksen uusi suosikki Denizlin hiihtokeskus on askeleella askeleita kohti tullakseen talviurheilun suosituimmaksi paikkaksi.

Denizlin hiihtokeskus, joka on yksi Denizlin pääkaupunkiseudun kunnan toteuttamista tärkeimmistä hankkeista, on tulvi vierailijoita viikonloppuna. Talviurheiluun viihdytti parhaaksi katsottuun etenee yrityksen askelia kohti yksi paikallinen amatööri laskettelijoille ja lumilautailijoille, jotka haluavat kasvin tulevat monissa kaupungeissa Turkissa. Denizlin hiihtokeskus, joka on täynnä ihmisiä, jotka haluavat nauttia lumesta ja hiihdosta tietäen viikonloppuna ulkoilmamahdollisuuksia, sai vierailijoiltaan täydet arvosanat sopivilla rinteillä ja mekaanisilla varusteilla aloittelijoille, keskitason ja hyville hiihtäjille. Egeanmeren suurin hiihtokeskus, joka kykenee vastaamaan kaikkiin tarpeisiin päivittäisillä mukavuuksillaan, tarjoaa suuren edun hiihtämiseen topografisella rakenteellaan ja lumen "kideominaisuudella" muutamissa muualla maailmassa.

"Denizli tekee nimeen itsensä talvimatkailussa"

Denizlin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Osman Zolan totesi, että hiihto ei ole enää ulkomaista Denizlille, ja sanoi: dık Olemme tarjonneet sukellusvenemahdollisuudellemme erittäin mukavan välineen talviturismin suhteen. Tämä palvelu palvelee paitsi kaupunkiamme, myös vierailijoita ympäri maata. Valkoisen paratiisin Pamukkalen vieressä Denizlimiz tunnetaan myös talvimatkailustaan. Tarjoamme täällä myös hiihtokursseja. Toivottavasti täällä on urheilijoita, jotka edustavat sukellusvenettämme ja maamme ”, hän sanoi.

Seuraa meitä varoituksia varten: deniz www.denizlikayak.com ”

Kaikki tiedot ja ilmoitukset Denizlin hiihtokeskuksesta I www.denizlikayak.co, ”Denizlin hiihtokeskuksen” facebook-sivua ja “denizlikayakmerkezi.20” Instagram-tiliä voidaan seurata painottaen tärkeyttä, tehdas suljettiin 06. tammikuuta 2020 maanantaina raskaan lumen takia.

Denizlin hiihtokeskus

Denizlin Tavas-alue Nikferin kaupunginosassa, joka on 2 420 75 metriä korkeudessa Bozdag'da Denizlin hiihtokeskuksesta, 13 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Egeanmeren suurimmalla hiihtokeskuksella on 9 kiitotietä, joiden kokonaispituus on 2 km. Amatööri- ja ammattihiihtäjät ja lumilautailijat, jotka haluavat tehdä kaikentyyppisiä tiloja, joihin kuuluu 1 tuolihissiä, XNUMX tuolihissi ja kävelyvyö.

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar