Mesudiye Snow Festival esiintyi monissa tapahtumissa

mesudiye-lumifestivaali todisti monia tapahtumia
mesudiye-lumifestivaali todisti monia tapahtumia

Ordussa järjestetään edelleen festivaaleja talviurheilun ja talvimatkailun parantamiseksi.


Tässä yhteydessä Ordu Metropolitan Municipality, Mesudiye kunta ja Mesudiye District Governorate järjestivät viidennen Mesudiye-lumifestivaalin Keyfalan-Ulugöl-tasangolla. Festivaalilla järjestettiin toimintaa, kuten kanootti, lumilauta, pelaaminen, reki, kelkka. paimenkoirakilpailu järjestettiin. Myöhemmin festivaaliin osallistuneet pöytäkirjan jäsenet ja kansalaiset pitivät kunnioitus marssin Sarıkamış-marttyyrien kanssa. Lumifestivaalilla, joka on värikkäiden kuvien kohtaus, halaya ampui musiikilla ja makkarat keittivät tulipalossa. Jokainen festivaaliin osallistuva 5–7 nautti lumen iloista.

”ORDU PARADISE PARADISE

Ilmaistaan, että Ordu on kaupunki, jossa asuu neljä vuodenaikaa, Ordu-metropolitan pormestari Dr. Mehmet Hilmi Güler kertoi: ”Jatkamme juhlallisuutemme kaupungissa Ordu-iskulauseella 3 kuukautta, mutta 12 kuukautta. Kansalaisemme tulevat Orduun vain kesällä keräämällä pähkinöitä. Sen jälkeen elämme Ordua neljä vuodenaikaa. Kun sanomme Çambaşı- ja Aybastı-lumifestivaaleja, olemme tänään Mesudiyessä. Esittelemme Ulugöl-Keyfalan-tasangon yhdessä muiden Ordu-tasangon kanssa. Armeijamme on tasangon paratiisi. Esittelemme heille paitsi vihreys, myös heidän vaimonsa. Tässä meillä on kanootti rekisteröintiä kortteja ensimmäisenä Turkissa. Yhdessä sankarisotilaidemme ja kansalaisten kanssa meillä oli kaunis ja mielekäs marssi Sarıkamış-marttyyrillemme. Halusimme osoittaa, että turkkilainen kansa haluaa selviytyä sekä sodassa että rauhassa. Koemme Mesudiye-kauneuden joka kuukausi. Tarjoamme täällä kaiken voitavan. Suurin hymysi on suurin tavoitteemme. Armeijastamme tulee vetovoimakeskus kaikilla alueillaan. Mesudiyestämme tulee nouseva tähti karjan, maatalouden ja Välimeren Mustanmeren tien varrella. Koko maailman pitäisi nähdä kaikki nämä kaunottaret. "Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar