Tapoja lisätä Instagram-näkymiä

tapoja lisätä Instagram-näkymiä
tapoja lisätä Instagram-näkymiä

Instagram, yksi maailman suurimmista sosiaalisista alustoista, on vain valokuvien jakamisalusta, mutta mahdollistaa myös videoiden jakamisen lisäämällä erilaisia ​​päivityksiä ajan myötä. Viimeisimpien Instagram-päivitysten ansiosta sovellus on entistä toiminnallisempi.

Yksi huomionarvoisimmista näistä päivityksistä on tuoda videoiden katseluvaihtoehtoja Instagram-sovellukseen, sekä Instagram-käyttäjän pyyntöjen mukaan että nyt lisää sovelluksen päivityksiä. Instagram-videon katselu on noussut eturintamaan päivitysten jälkeen, jotka on ilmoitettu heti sen jälkeen, kun Facebook-sovelluksen videoiden jakamiselle on annettu entistä enemmän merkitystä.

Tämä oli yksi Instagramin tarjoamista uusista päivityksistä. Nyt tämän päivityksen avulla meidän on kerrottava Instagram-käyttäjille, kuinka paljon heidän videoita on katsottu ja kuinka paljon he ovat pitäneet, ja että Instagram on kilpailija videon katselusovelluksiin, joissa on lukuja ja laskuria. Mutta nyt kohdataan jopa käyttäjiä, jotka pyrkivät lisäämään videon katselukertojen määrää.

Instagram Video Times

Ne, jotka eivät päivitä tätä aihetta, eivät ehkä vielä ole tietoisia. ensimmäinen Instagram-videonajat kasvoi 15 sekunnista 60 sekuntiin. Videonjakopäivitysten jatkaminen tarkalleen 60 sekuntiin on alkanut antaa Instagram-käyttäjille mahdollisuuden osallistua videon sieppaamiseen. Instagram on tietoinen tilanteesta ja alkaa jatkuvasti tarjota uusia päivityksiä videon sieppaamiseen.

Kuinka lisätä videon katselua

Autamme sinua tässä, koska Instagram-näyttökertojen määrästä on tullut niin tärkeä. Kuinka lisätä videon katselua? Ensinnäkin sinun pitäisi parantaa videoidesi laatua ja monimuotoisuutta. Nykyään kameroita ja kameroita valmistetaan erityisesti sosiaaliseen mediaan. Niiden käyttö parantaa videon laatua. Tärkeässä vaiheessa on erittäin tärkeää asettaa videoitajat hyvin. Vaikka videot ovat sallittuja 60 sekunniksi, voit myös jakaa videoita vähemmän kuin tällä kertaa.

Ajan asettaminen hyvin kiinnittää ihmisten huomion sinuun, ja se on kiinnostuksen kannalta erittäin tärkeä. Tämän lisäksi on erittäin tärkeää muokata ja muokata videoita ammattimaisessa muodossa videon laadun parantamiseksi. Instagram-käyttäjät jakavat suosikki videonsa ja vaikuttavat suoraan katselukertojen määrän kasvuun. Jotkut käyttäjät käyttävät myös vähemmän vaivaa ja ostavat vääriä katsojia lisätäksesi videoiden katselukertaa lyhyemmällä tavalla. Tämän ansiosta suurempi määrä videoita voidaan katsella vähemmän vaivalla. Yleisöjen ostaminen Instagramista on tullut melko suosittua viime aikoina.

Tapoja lisätä Instagram-vuorovaikutustasi

Tämä alusta muuttuu toisinaan liiaksi portfoliosta, ja joskus siitä tulee alusta, jota tuotemerkit käyttävät vain tuotepromootioihin, Instagram-käyttäjien, tuotemerkkiyritysten ja erilaisten organisaatioyritysten aktiivisessa käytössä.

Jotta sinulla olisi suuri yleisö, sinun on lisättävä vuorovaikutusta. Asiat tämän vuoksi;

 • Kasvot sisältävät valokuvat tuovat 38% enemmän tykkäyksiä ja 32% enemmän kommentteja.
 • Valokuvat, joissa on oikeita ihmisiä, jotka käyttävät mitä tahansa tuotetta, tarjoavat 30% enemmän vuorovaikutusta (tuotemerkeille).
 • Kevyet valokuvat ovat 24% vuorovaikutteisempia kuin tummat valokuvat.
 • Valokuvat, joissa on enemmän taustatilaa, tarjoavat 29% enemmän vuorovaikutusta kuin pienemmät.
 • Tämä sovellus tarjoaa myös eniten vuorovaikutusta sunnuntaina ja ainakin keskiviikkona.
 • 5 ja vähemmän hashtagin antavat enemmän vuorovaikutusta 2%: lla käytetyistä valokuvista. (6 hashtagia ja lisää vähentää vuorovaikutusta).
 • Valokuvat tarjoavat 26% enemmän vuorovaikutusta kuin videot.
 • Tässä sovelluksessa eniten käytetty Mayfair-efekti tarjoaa 2% enemmän vuorovaikutusta kuin vähiten käytetty leivänpaahdin-tehoste.
 • Sinivaltaiset valokuvat tarjoavat 24% enemmän vuorovaikutusta kuin punaiset hallitsevat valokuvat.

Tärkein tekijä "Vuorovaikutus" (tykkää, kommentit, jakaminen jne.) tämä sovellus on tärkein tilanne. IITapoja lisätä vuorovaikutustasi Instagramin kanssa kuten edellä mainittiin.

Nopeimmin kasvava sosiaalisen median alusta

Maailman sosiaalisen median alustoilla tehdyn tutkimuksen mukaan Instagram valittiin käytetyimmäksi sosiaalisen median alustaksi. Nopeimmin kasvava sosiaalisen median alusta Käyttäjiä on yli 200 miljoonaa. Se on 15 kertaa enemmän kuin Facebook-sovellus ja 40 kertaa enemmän kuin Twitter-sovellus.

Instagramin linkki muihin sosiaalisiin verkostoihin

Jaa valokuvasisällön perusteella ja jakaa vain tekstisisällön kanssa; LinkedIn% 98 on enemmän vuorovaikutusta Googlessa % 94 enemmän vuorovaikutusta, kun taas Facebookissa % 73 on enemmän vuorovaikutusta ja Twitter % 35 vastaanottaa lisää uudelleentwiittauksia. Se on valokuva-sosiaalisen median alusta, jolla on tilastot Instagramin linkki muihin sosiaalisiin verkostoihin osoittaa myös rakenteen, joka voi tarjota menestystä.

Instagram-ehdotus

On hyvin harva ihmisiä, jotka eivät käytä tätä maailman aktiivisinta sosiaalisen median alustaa. Jos käytämme Instagramia oikein, kiinnitämme huomiota.

Tässä muutamia vinkkejä;

Hashtagin käyttö:Älä unohda, että hashtagit ovat myös vaatimattomia (sinulla on oltava enintään viisi hashtagia), mutta muista, että hashtagit ovat tehokkaita hakuissa.

Säännöllinen sisällönjako: Sinun on tarjottava säännöllisiä seurantoja seuraajillesi tietyin väliajoin. (100 suosituimmasta 57 brändistä jakaa vähintään yhden osakkeen viikossa, kun taas 1 jakaa vähintään 28 osaketta viikossa.)

Oikea aika: Sinun tulisi näyttää seuraajillesi oikea ajoitus ja oikea jako. Esimerkki: sinun tulisi jakaa aika, vuodenaika, loma, tapahtuma ja niin edelleen.

kilpailu: Instagramissa järjestetyt kilpailut ovat erittäin tehokas tapa laajentaa yleisöäsi Instagramissa ja lisätä viestisi vuorovaikutusta.

liikenne: Jaa Instagram-tilisi osoite muilla sosiaalisen median alustoilla (tai sisällytä yksityisille alueille), jotta voit lisätä liikennettäsi.

Yllä olevien tietojen mukaan suurten joukkojen hallussapito ei ole vaikeaa. tämä Instagram-ehdotus Toivon, että olet ollut hyödyllinen.

Johtava yritys Crover of auttaa arvokkaita käyttäjiä tarjoamalla luotettavaa palvelua useilla alustoilla, jolloin saat parhaan mahdollisen palvelun.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tarjouspyyntö: Katotyyppisen aurinkovoimalaitoksen (TÜDEMSAŞ) toteutettavuus

  Tammikuu 29 @ 14: 00 - 15: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar