ESHOT tarjoaa tarjouksia ostaa linja-autoilmoituksia

eshot tekee tarjouksia linja-autojen mainostamisesta
eshot tekee tarjouksia linja-autojen mainostamisesta

Izmir Metropolitan Municipality ESHOT -pääosasto tarjoaa oikeuden käyttää linja-autoja, pysäkkiä ja siirtokeskuksia mainostarkoituksiin viiden vuoden ajan. Tarjousta voi seurata suorana lähetyksenä ESHOTin verkkosivuilla.


ESHOT-pääosasto tarjoaa oikeuden käyttää 4 998 900 bussipysäkkiä ja 5 linja-autoa viideksi vuodeksi. Mainostarjouskilpailu järjestetään keskiviikkona 14.30. helmikuuta klo XNUMX pääkonttorin rakennuksessa.

Tarjouskilpailun voittaja perustaa matkustajatietojärjestelmän, jossa on yhteensä 1820 ääni- ja videotietoalustaa linja-autojen sisätiloihin, pysähtymisiin ja siirtokeskuksiin.

Arvioidut kustannukset ovat yli 48 miljoonaa

Julkisia hankintoja koskevan lain nro 2886 35-a §: n mukaan suljettua tarjouskilpailua varten pidettävän tarjouksen arvioitu hinta on laskettu 48 miljoonaksi 274 tuhatta 440 TL ilman arvonlisäveroa. Alustava joukkovelkakirjalainan määräksi määritettiin miljoona 1 tuhatta 448 TL.

Asiakirja, joka sisältää tiedot tarjouskilpailuun osallistumisen perusteista, on katseltavissa ilmaiseksi ESHOT-pääosaston osto-osastolla. Oikeushenkilöiden tai oikeushenkilöiden, jotka haluavat osallistua tarjouskilpailuun, on saatava tämä ESHOT-hyväksytty asiakirja tarjoukseksi 2 tuhatta TL.

Määräaika 5. helmikuuta

Tarjousten jättämisen määräaika ilmoitettiin keskiviikkona 5. helmikuuta klo 14.30. Ehdotukset on toimitettava ESHOT: n tukiosaston pääosaston toimitukselle tähän päivään mennessä.

Voidaan katsella Internetissä

Tarjouskilpailu, jota voidaan myös seurata suorana lähetyksenä ESHOT-verkkosivustolla, pidetään keskiviikkona 5. helmikuuta klo 14.30 ESHOT-neuvoston kokoussalissa.

Kaikki ESHOT-tarjoukset lähetetään suorana lähetyksenä

Avoimuusperiaatteen mukaisesti ESHOT-pääosasto päätti julkaista kaikki tarjoukset tästä eteenpäin. ESHOT: n virallisella verkkosivustolla ilmoitetun tarjousohjelman puitteissa päivän ja ajan mukana tulevia huutokauppoja voi seurata suora lähetys sivustolta.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar