Kelkkafestivaali pidettiin Ordu Plateauksessa

armeija liukuu laitumelle
armeija liukuu laitumelle

Ordu Metropolitan Municipality järjesti talviurheilun ja talvimatkailun parantamiseksi Orduin maakunnassa kelkkafestivaalin 3 erillisellä radalla.

Suurkaupunkikunnan järjestämä kelkkafestivaali, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa Ordussa; Aybasti torstaina Plateau, Mesudiye Keyfalan Plateau ja Akkus Argan Plateau pidettiin. Kolmella eri radalla järjestetyllä festivaalilla kaikki 3–7-vuotiaat, jotka tulivat kiitotiealueelle Ordu Metropolitan Municipality -palvelun ja tukipalveluiden kanssa, nauttivat lumesta. Ordu Metropolitan Municipalin pormestari Mehmet Hilmi Guler, osallistui festivaalille, joka pidettiin Aybasti Torstan tasangolla. Kanootteja, kanoottihiihtoa, lumilautailua ja kelkkailua pidettiin mutkistaan ​​kuuluisassa Aybastı-tasangossa. Myöhemmin teetä ja grilliä tarjoillaan tulipalossa.

"KAIKKI TULEE TÄTÄ TÄMÄN PAIKALLA MAAILMANLAAJUISTA"

Sen jälkeen Oriban pormestari ilmaisi Aybastın täysin eri tavalla. Mehmet Hilmi Güler sanoi: ”Haluamme tehdä Perşemben ylängöstä talven vetovoimakeskukseksi. Tässä mielessä olemme ottaneet erittäin tärkeitä toimia. Sen jälkeen ei kylmää eikä vetäytymistä. Kierteessä kilpailevat hiihtäjät ja melojit. Kaikki näkevät tämän paikan, mikä on ihme maailmalle. Rakennamme tänne bungaloweja. Sen jälkeen Aybastı on täysin erilainen. Esivanhempamme havaitsivat tämän paikan kauneuden ajoissa. Nyt me valloitamme sydämesi tekemällä tästä paikasta vieläkin kauniin. Tämä on myös kunnan ydin. Kaikki työmme on tehdä sinusta onnellinen ja saada sinut hymyilemään. Mitä enemmän olet tyytyväinen, sitä tyytyväisempiä olemme. Ainoa asia, jota odotamme sinulta, on varmistaa Aybastın kehitys kasvattamalla karjaa. Aybastılı menestynein liikemiehiä Turkin. Meidän on saatava nämä liikemiehet takaisin tänne. Kukaan ei enää laula kansanlaulua. ”

UZ ELÄMME YHTEEN KAUNISIMMAT TALVIPÄIVÄT "

He sanoivat tekevänsä kaikkensa kaunistaakseen armeijaa. Şenel Yediyıldız sanoi: ”Olemme tänään Tokatin, Amasyan ja Sivasin portilla. Olemme täällä naapurikaupunkien kanssa. Tänään näimme kuinka kaunis kaupunki ja tasangomme ovat. Meillä on yksi parhaimmista päivistä talvella. Niin kauan kuin tarjoamme yhtenäisyyttä ja solidaarisuutta kaupungissamme, meillä on sitä. Teemme kaikkemme tehdäksemme tästä paikasta kauniin. Me pääkaupunkiseudun pormestarimme arvokkaalla aloittelulla ja panoksella nimitimme tämän altaan Bolaman-altaaseksi ja aloitimme projektin. Tämän projektin myötä näistä maista tulee helpompaa. "

”PRESIDENTTI KESKITTÄÄ VALOA KÄYTÄMÄNÄ KÄYTÄMÄN ASETTA 3 KUUKAUTEEN, EI 12 KUUKAUTTA

Kaikkien tulisi nähdä Aybastı ja Perşembe-tasangot, jotka korostavat Aybastı-pormestarin Beytullah Gençtanin sanomaa: ”Metropolitan pormestari ei ollut 3 kuukautta, 12 kuukautta antoi meille kevyen sanan armeijalle. Torstai Plateau, Aybastı olen erittäin kaunis. Tiesimme, että se on kaunista talvella, mutta hänen täytyi tietää, että hän näki nämä kauneudet kansassaan. Tänä talvena niin monet ihmiset tulivat tasangolle pitämään hauskaa. Nykyään meillä on kaupunginjohtajia muista kaupungeista, jotka tulevat naapurialueilta. Tänään meillä kaikilla on hauskaa yhdessä. ”

“FESTIVALI ON ALOITTAMA MEIDÄN”

Mesudiye'n kaupunginjohtaja Isa Gul kertoi festivaalin alkavan ja sanoi, festivaali Tänään täällä pitämämme festivaali oli meille alku. Haluan kiittää pääkaupunkiseudun pormestariamme tukemasta meitä tässä asiassa. Uskomme, että Mesudiye-tasangomme on yksi Ordu-numeroiduista paikoista, kuten Çambaşı-tasangolla ja Ulugöl ..

“ARGAN PAIKKA ON Yksi silmäpaikoista GÖ

Ohjelman puitteissa Akkuksen pormestari Isa Demirci kertoi, että Arganin tasanne on yksi tärkeimmistä paikoista armeijamme avaamisessa turismille 12 kuukauden ajan. Tämä on yksi suosikki paikkoja tulevaisuudessa. Valmistelimme tasangon infrastruktuurin kesä- ja talvimatkailuun. Haluan kiittää pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajaa, joka osallistui organisaatioon. ”

"Olemme nauttineet ABDOMAsta"

Ohjelmaan osallistuvat kansalaiset: ”Se oli meille erittäin mukava organisaatio. Nautimme lumesta täysimääräisesti. Olemme keränneet täältä hyviä muistoja. Ordu Metropolitan Municipalin pormestari, joka on osallistunut näihin toimiin. Kiitos Mehmet Hilmi Gülerille ”.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar