Vuoden 2020 suurten nopeuksien junalippujen hinnat YHT-retkityötuntien kuukausimaksut

nopea juna pysähtyy pysähtynyt h aa
nopea juna pysähtyy pysähtynyt h aa

2020 Nykyiset nopeiden lippujen hinnat YHT-aikataulut ja -ajat: Suurnopeusjunat, jotka helpottavat elämäämme linjaliikenteessä, yhdistävät edelleen eri kaupunkeja, matkustajia ja kulttuureja. Nopeita junia, jotka palvelevat erilaisia ​​kaupunkeja, joilla on erilaiset matkaominaisuudet ja vaunutyypit, valmistetaan erittäin omistautuneena ja niillä on korkeat teknologiset ominaisuudet. TCDD Transportation (YHT) tällä alalla kaikki innovaatiot ja tekninen kehitys nopeimmin järjestelmän integroimiseksi tarjoaa sinulle tyydyttämättömän matkustusmahdollisuuden.


Suurnopeusjunat, joiden avulla pääset kaupunkiin, jonne ajat lyhyemmässä ajassa autosta ja matkustavat taloudellisemmin, jaetaan kolmeen tyyppiin: Pulman, liike- ja päivällinen. TCDD Tasimacilik -lippujärjestelmä Kun olet valinnut tariffisi, voit valita minkä vaunun haluat matkustaa. Koska ruokailuautolle ei ole henkilöautoa, lippuja ei myydä tähän paikkaan. Tässä osiossa voit syödä ja ostaa ruokaa buffetista.

Suurnopeusjuna - YHT
Suurnopeusjuna - YHT

YHT-väyläyhteydet

Suurnopeusjuna kulkee Bursasta, Antalyasta, Karamanista. TCDD Kuljetusliikenne on helppo kuljettaa YHT-linjoille joistakin kaupungeista. Lähimmät asemayhteydet ovat käytettävissä, jotta voidaan tehdä sopimus tällä tavalla ja päästä pikakauppaan näistä kaupungeista. Nämä linkit:

 • Karaman Konyan suurnopeusjunabussiyhteys
 • Antalya Konyan suurnopeusjunayhteys
 • Bursa Eskişehir nopea bussiyhteys

Nopeat junat voivat myös hyötyä erilaisista alennuksista. Nämä alennukset vaihtelevat välillä 20% ja 50%.

 • Ihmiset, jotka ostavat edestakaisia ​​lippuja samoista lähtö- ja saapumisasemista, voivat saada 20-alennuksia suurnopeusjunien lipuista.
 • 13- ja 26-ikäiset henkilöt saavat 20% -alennuksen, koska he ovat nuorten alennuksen alaisia.
 • Opetusministeriön opettajilla on oikeus 20-alennukseen riippumatta siitä, ovatko ne yksityisiä tai julkisia kouluja. Nämä alennukset sisältävät rehtorit ja avustavat rehtorit, yliopistojen ja korkeakoulujen akateemikot sekä ulkomailla työskentelevät Turkin kansalaiset opettajat.
 • 20% -alennusta sovelletaan myös Naton armeijan ja Turkin asevoimien asiantuntijoihin.
 • 12-henkilöryhmät tai 12-henkilön yhteiset lipunostot oikeuttavat 20-alennukseen.
 • 60-ikäisten ja 65-ikäisten matkustajilla on oikeus saada alennusta 20ista.
 • 65-ikäisillä matkustajilla on oikeus 50-alennukseen.
 • Kotimaiset tai ulkomaiset lehdistön jäsenet saavat myös 20% alennuksen julkaisutietojen pääosaston myöntämien korttien kanssa.
 • TCDD: n henkilökunnalle ja heidän perheilleen (puoliso ja lapset) sovelletaan alennusta 20.
 • Alle 7-12-ikäiset lapset saavat 50-alennuksen% e Alle 7-ikäiset lapset eivät maksa, jos he eivät matkustaa erillisessä matkustajapaikassa.

Olemme koonneet alla suurnopeusjunat, jotka on suunniteltu ja aktivoitu kansalaisille pääsemiseksi kaupunkeihin, joihin he menevät nopeammin, ja joitain näiden junien ominaisuuksista. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa TCDD Transportation -yritykselle tai voit nauttia tästä mukavasta ja etuoikeutetusta matkasta ostamalla lipun heti edullisimmalla hinnalla online-lipunostosivulta.

Suurnopeusjunan (YHT) lähtöajat

16 heinäkuusta 2019;

 • Joka päivä Bilecikista Istanbuliin, 08.09-11.49-14.44-19.09,
 • Joka päivä Bilecikistä Konyaan, 09.59- 15.18- 21.14,
 • Joka päivä Bilecikistä Ankaraan 09.11-11.39-15.54-17.56-19.42-20.18

toimii muodossa.

Suurnopeusjunakuukausittaiset kuukausitilaushinnat (nykyiset)

Ankara-Polatli 877 TL
Ankara-Eskisehir 687 TL
Ankara-Konya 687 TL
Polatlı-Eskişehir 1260 TL
Ankara-Istanbul 3847 TL

Ankara Istanbul YHT

Ankara Istanbulin suurnopeusjuna, Ankara 6-retkikunta Toimivat. Ankara-Istanbul-pikajuna lähtee Ankarasta pysähtyen vastaavasti Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit ja Gebze. 4 tuntia 15 minuuttia jossa se saapuu. Ankara – Istanbul suurnopeusjuna ei pysähdy joskus, junassa saapumisajassa saattaa esiintyä joitain eroja. 5 tuntia: 27 minuuttia viimeinen pysäkki Istanbulissa Halkalıkuljettaa matkustajia. ankara Halkalı Suurnopeusjuna-lipun hinta £ 96Dr

KLIKKAA TÄSTÄ LISÄÄ TIETOA ANKARA ISTANBUL YHT: stä

Istanbul Ankara YHT

Istanbulin Ankaran suurnopeusjuna, Istanbul-Ankara ja Ankara-Istanbul 6-retkikunta Toimivat. Juna lähtevät Istanbul Pendik kaupunkiin Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir, Polatli ja Sincan välillä Ankaraan 4 tuntia 15 minuuttia jossa se saapuu. Koska suurnopeusjuna Istanbul-Ankara ei pysähdy tietyissä pysähdyksissä, junan saapumisajassa voi olla eroja. Istanbulin Ankaran suurnopeusjuna 5 tuntia: 20 minuuttia İstanbul Halkalıkuljettaa matkustajia Ankarasta Ankaran asemalle Halkalı (Istanbul) suurnopeusjuna-lipun hinta £ 96Dr

Istanbul Ankara YHT: n erikoistarjoukset
Istanbul Ankara YHT: n erikoistarjoukset

ISTANBUL ANKARA Klikkaa lisää tietoa YHT: stä

Ankara Eskişehirin lukio

Ankara Eskişehir -pikajuna Eskişehir on yksi Istanbul Ankara -linjan pysähdyspaikoista. Tämän linjan kautta on mahdollista suorittaa 5-matkoja. Lisäksi siellä on myös Ankara Eskişehir-linja. 6-retkikuntaAnkara Eskişehir -nopeusjunalinja on yksi 11-päivittäisistä päivistä. Koska tämä aika on lyhytaikainen, siinä ei ole ruokavaunua. Koska rautatieasemat ovat kaupungissa, voit matkustaa Ankaran ja Eskişehirin välillä. 1,5 tuntia edistystä. Junamatkan sijaan voit valita myös Anlara Istanbul-linjan. Kaksi kulkee samojen pysäkkien läpi.

KLIKKAA TÄSTÄ LISÄÄ TIETOA ANKARA ESKİŞEHİR YHT: stä

Eskisehir Ankara YHT

Eskişehir Ankara -nopeusjuna on yksi Istanbulin Ankara -linjan Eskişehir-pysäkistä. Tämän linjan kautta on mahdollista suorittaa 5-matkoja. Lisäksi siellä on myös Eskişehir Ankara -linja. 6-retkikuntaEskişehir Ankaran suurnopeusjunalinja on yksi 11-päivittäisistä päivistä. Koska tämä aika on lyhytaikainen, siinä ei ole ruokavaunua. Koska rautatieasemat ovat kaupungissa, tämä aika antaa matkustajille erittäin käytännöllisyyden. Matkan keskiarvo 1,5 tuntia Se on käynnissä.

Ankara Eskisehir YHT: n erikoistarjoukset
Ankara Eskisehir YHT: n erikoistarjoukset

ESKİŞEHİR ANKARA LISÄÄ TIETOA YHT: stä

Ankara Konya YHT

Ankara Konya suurnopeusjuna 7-retkikunta Toimivat. Näiden lentojen keskimääräinen kesto on 1 tuntia 55 minuuttia Se on käynnissä. Sincan ja Polatli pysähtyvät. Lippuvaihtoehtoja on kaksi, nämä ovat vakiona ja joustavia. Yksi 2-vaunun tyyppisistä suurnopeusjunista on 2 + 2-hihnapyörä turistiluokka ja 2 + 2 pulman -luokka. Tämä aika on lyhytaikainen, joten ruokaa ei ole vaunussa.

Saat lisätietoja ANKARA KONYA YHT: stä napsauttamalla tätä

Konya Ankara YHT

Konya-Ankara suurnopeusjuna 7-retkikunta Toimivat. Näiden lentojen keskimääräinen kesto on 1 tuntia 55 minuuttia Se on käynnissä. Polatlı ja Sincan pysähtyvät. Lippuvaihtoehtoja on kaksi, nämä ovat vakiona ja joustavia. Yksi 2-vaunun tyyppisistä suurnopeusjunista on 2 + 2-hihnapyörä turistiluokka ja 2 + 2-hihnapyöräliiketoimintaluokka. Tämä aika on lyhytaikainen, joten ruokaa ei ole vaunussa.

Ankara Konya YHT: n erikoistarjoukset
Ankara Konya YHT: n erikoistarjoukset

 

KLIKKAA TÄSTÄ LISÄÄ TIETOA KONYA ANKARA YHT: stä

Konya Istanbul YHT

Konya- Istanbulin suurnopeusjuna 2-retkikunta Se tajuaa. Junan viimeinen pysäkki on Istanbul Pendik. Keskimääräinen aika 4 tuntia 20 minuuttia Se on käynnissä. Konya-Istanbul-junapysäkit ovat vastaavasti Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Izmit ja Gebze. Voit ostaa lentoja kahdella vakio- ja joustavalla lippuvaihtoehdolla ja 3-eri vaunun tyyppisillä vaihtoehdoilla. Junaan sisältyy pulman-talous, pulman-liiketoiminta, pulman-liiketoimintavaunut ruoan kanssa.

KLIKKAA TÄSTÄ LISÄÄ TIETOA KONYA ISTANBUL YHT: stä

Istanbul Konya YHT

Istanbul Konyan suurnopeusjuna päivässä 2-retkikunta Se tajuaa. Junan viimeinen pysäkki on Konya. Junamatkan keskimääräinen kesto 4 tuntia 20 minuuttiamyös täydentävät. Istanbul-Konya suurnopeusjuna kulkee Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir asemien kautta. Voit ostaa lentoja kahdella vakio- ja joustavalla lippuvaihtoehdolla ja 3-eri vaunun tyyppisillä vaihtoehdoilla. Junaan sisältyy pulman-talous, pulman-liiketoiminta, pulman-liiketoimintavaunut ruoan kanssa. Junalippujen hinnat vaihtelevat vaunutyyppien mukaan.

Istanbul Konya YHT: n erikoistarjoukset
Istanbul Konya YHT: n erikoistarjoukset

ISTANBUL KONYA YHT Klikkaa tästä lisää tietoa

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa TCDD Transportation (+444 8 233 XNUMX) tai online-lipunostosivulla, voit alkaa nauttia tästä mukavasta ja etuoikeutetusta matkasta ostamalla lipun heti edullisimmalla hinnalla.

 • Voimassa YHT: ssä 08.12.2019-päivämäärän tapahtumien osalta TÄÄLTÄ
 • Nykyisille YHT-juna- ja bussiyhteyksille 08.12.2019: n jälkeen TÄÄLTÄ
 • Saadaksesi nopean junan lippuja verkossa TÄÄLTÄ

Turkki TCDD Speed ​​Rail Map


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset