Maksettava korvaus Istanbulin lentokentän avaamattomiin vaiheisiin

Vaatimus maksetaan valtion holvista Istanbulin lentokentän vaiheittaisiin vaiheisiin
Vaatimus maksetaan valtion holvista Istanbulin lentokentän vaiheittaisiin vaiheisiin

Vain yksi toiminnassa olevasta Istanbulin lentokentän neljästä vaiheesta maksetaan matkustajien takuiden vuoksi avaamattomissa vaiheissa.

SözcüCHP Kocaeli -yksikön varajohtaja Haydar Akarin Basak Kayan mukaan yritys ei avaa matkustajatakuumaksun muita vaiheita, hän sanoi. Akar totesi, että Istanbulin lentokenttä oli tarjouskilpailu rakentaa-käytä-siirrä -mallia, ja muistutti, että lentokentän tarjouskilpailu oli 25 miljardia 22 miljoonaa euroa plus arvonlisävero 152 toimintavuonna. Akar sanoi:

Devlet Hallitus antoi 61 prosentin takuun uudelle lentokentälle. Lisäksi annettiin valmistevero, arvonlisävero ja tullimaksuvapaus. Taattu matkustajahinta kaikilla BOT-lentokentillä on 15 euroa kansainvälisillä linjoilla ja 20 euroa täällä. 3-2 euroa kotimaan lentokentillä ja 5 euroa täällä. Lentokenttä koostuu 4 vaiheesta. Vaiheet 3 ja 4 suoritetaan riippuen tilanteesta 1 ja 2. Joten ei ole selvää, onko se vielä tehty. Jos ruuhkia on, yritys rakentaa vaiheet 3 ja 4, ja jos ei, niin ei

Operaattori saa rahansa

Haydar Akar korosti, että taatut matkustajamäärät rakennetaan ottaen huomioon, että 3. ja 4. vaihe rakennetaan. ”Näille vaiheille on tehty henkilökohtainen henkilötilit. Ensimmäisen vaiheen kapasiteetti on 70 miljoonaa matkustajaa. Toisen vaiheen jälkeen matkustajakapasiteetti on 2 miljoonaa. Jos 90 miljoonaa jumittuu, kolmas vaihe rakennetaan ja kapasiteetti on 90 miljoonaa. Jos vaihe 3 jumittuu, vaihe 20 rakennetaan. Vaikka niitä ei valmistettaisi, toimivat yritykset saavat rahansa. Takaamiesi ajoneuvojen lukumäärästä ja tarjoamastasi vaihtoon liittyvien sopimusten seurauksena hallitus ei voi kerätä rahaa operaattoreille. Rakennat tunnelin samalla tavalla. Kohtaamme saman kuvan maalla ja ilmassa. ”

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar