Milloin Rize-Artvin Airport aloittaa palvelun?

rize artvin lentokenttä puoliksi valmis
rize artvin lentokenttä puoliksi valmis

Liikenne- ja infrastruktuuri 766 hehtaaria ja projisoidun luotiin perusta 2,5 vuotta sitten, pääministeri Recep Tayyip Erdoganin Turkin 2. lentokentän Rize- rakennettu meren täyttää 52 prosenttia Artvinin lentokentälle valmistuivat.

Rize-Artvin -lentoaseman rakentamisessa, jonka liikenne- ja infrastruktuuriministeriö suunnitteli 766 hehtaarille maata Yeşilköyssä, Pazarin kaupunginosassa, Rize ja jonka presidentti Recep Tayyip Erdoğan laski 3. huhtikuuta 2017, 266 miljoonaa tonnia maata rakennettiin 88,5 hehtaarille maata. käytettävä kivi. Alueella, jolla 150 kuorma-autoa kuljetetaan yötä päivää, meritäyttö jatkuu. Kuorma-autojen lisäksi käytetään myös kahta louhintalaivaa. Noin 2 tuhatta tonnia päivittäin täyttää lentokentän rakennukset, kiitotien täyttöprosessi jatkuu. Kanlımezra, 120 km päässä projektipaikasta, ja Tektaşin kivilouhokset, 3 km päässä, kuljetetaan kuorma-autoilla mereen yhdysmaan kautta.

Kaivoksilla varustetuilla kuorma-autoilla täytetyt kivit puretaan mereen 28 metrin syvyydessä. Moolin sisäpinta-ala on noin 2 miljoonaa neliömetriä ja meritäytettä tehdään yhteensä 2 miljoonaa 400 tuhatta neliömetriä. 52 prosenttia projektista on saatu päätökseen, ruoppaus- ja täyttötuotanto kiitoradalla, esiliinalla ja rullausteillä kentällä maaliskuussa 2020 perustus-, pohja- ja pinnoitetuotannon suunnitellaan alkavan. Rize-Artvinin lentokentän infrastruktuuritoimintojen odotetaan käyttävän 3 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Maksaa 1 miljardi 78 miljoonaa puntaa.

Rize ja Artvin lentokentälle määrän harvinaista maailmassa, Turkin toiseksi lentokenttä täyttää mereen. Sen täyttöpinta-ala on 2 miljoonaa 600 tuhatta neliömetriä. Lentokentällä tehdään 85 miljoonaa 500 tuhatta tonnia täyttöä. Tätä työtä varten noin 300 konetta työskentelee 24 tuntia.

Rize-Artvin-lentokentän panos myös matkailuun on suuri. Lentokentän myötä Mustanmeren ylängöistä tulee helpommin saavutettavissa. Kauppa, kuljetus, logistiikka, alueella on paljon palveluita. Ovit-tunneli, jonka uskotaan integroituvan lentokentälle, valmistui. İyidere-logistiikkasatama alkaa tänä vuonna. Itä- ja Kaakkois-Euroopan tuotteet saavuttavat nyt İyideren logistiikkasatamaan ja lentokentälle paljon lyhyemmässä ajassa kuin ennen. Sieltä on suunnitteilla paljon intensiivisempi kuljetus, matkailu ja kauppa Kaukasian ja Aasian maihin.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tarjouspyyntö: Katotyyppisen aurinkovoimalaitoksen (TÜDEMSAŞ) toteutettavuus

  Tammikuu 29 @ 14: 00 - 15: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar