TÜBİTAK kehitti vety- ja sähköautoja

Tubitak kehitti vety- ja sähköauton
Tubitak kehitti vety- ja sähköauton

TUBITAK MAM ja National Boron Research Institute (BOREN) kehittivät yhdessä uuden kotimaisen auton, jota käytetään vetypolttoaineella ja tuotti kaksi yksikköä.


Kehitetyssä ajoneuvossa on hybridi-moottori, se voi kulkea 300 km sähköllä ja sen etäisyyttä lisätään 150 km vetypolttoaineella.

Se käyttää booria vetyloukuna ajoneuvossa. Ajoneuvolla, joka toimii erittäin hiljaisesti, ei ole päästöarvoa ja se kiihtyy 100 kilometriin hyvin lyhyessä ajassa. Ajoneuvo saa yleensä sähkömoottoria ja käyttää vetypolttoainetta, kun tarvitaan ylimääräistä lisäaluetta.

Onnittelen organisaatioitamme, TÜBİTAK MAMia ja National Boron Research Institute (BOREN) -järjestöä ja toivon niiden menestyvän edelleen.

Tietoja TÜBİTAK MAM

'' Vuonna 1972 perustettu TÜBİTAK Marmara Research Center (MAM) jatkaa toimintaansa TÜBİTAK Gebze -kampuksella Kocaelissa. Keskus, jonka tavoitteena on olla maailman johtava tiedettä ja tekniikkaa tuottava keskus, jonka tehtävänä on tuottaa kestäviä, innovatiivisia, tieteellisiä ja teknologisia ratkaisuja soveltamalla tutkimusta, ympäristössä, ympäristö- ja puhtaamman tuotannon instituutissa, energiainstituutissa, geenitekniikan ja biotekniikan instituutissa Siellä on elintarvikeinstituutti, kemian tekniikan instituutti, materiaalien instituutti ja maa- ja meritieteiden instituutti. ''

TÜBİTAK MAM, joka on yksi maailman johtavista huipputeknologian yrityksistä, jolla on tutkimusvalmiudet ja kapasiteetti, tutkimusinfrastruktuuri, maailmanlaajuiset johtamis- ja toimintaprosessit, tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja julkisille, puolustus- ja yksityissektorin laitoksille ja akateemisille laitoksille asiakaslähtöisesti. Nämä ratkaisut toteutetaan perustutkimuksella, soveltavalla tutkimuksella ja kehittämisellä, teknologian siirrolla, innovaatiolla, järjestelmien ja laitosten rakentamisella, kansallisella standardilla ja normien asettamisella, ammatillisella konsultoinnilla ja koulutuksella.

Tietoja kansallisesta booritutkimuslaitoksesta

Kansalliset Boron tutkimuslaitos (BOREN), Turkissa ja laaja käyttöön boorin tuotteiden ja teknologioiden maailmassa, uudet boori tuotteiden valmistus ja kehitys, jotta antamaan tieteellistä ympäristö tutkimuksessa tarvittavien käyttäjille eri aloilla, hyödyntämällä boori ja tuotteiden ja / tai tehdä tämän alan tutkimusta Se perustettiin 4. maaliskuuta 6 annetulla lailla nro 2003 tieteellisten tutkimusten suorittamiseksi, näiden tutkimusten tekemiseksi, koordinoimiseksi ja edistämiseksi yhteistyössä julkisten ja yksityisten oikeushenkilöiden kanssa. BORENin, joka on Turkin tasavallan energia- ja luonnonvaraministeriön etuyhteydessä oleva laitos, tehtävät ja organisaatio järjestettiin uudelleen presidentin asetuksen nro 4865 15 päivätyssä luvussa, päivätty 7.

BOREN, joka aloitti toimintansa vuonna 2004, on toiminut Lähi-idän teknisen yliopiston keskuslaboratoriossa osoitetussa osastossa vuoteen 2007 asti. Tuosta päivästä lähtien BOREN, joka palvelee Dumlupınar Boulevardin kampuksen 166. kerroksessa, nro: 10 Çankaya / ANKARA, jonka omistaa energia- ja luonnonvaraministeriö, muutti nykyiseen palvelurakennukseen D-Blokiin 08. . Lisäksi se jatkaa toimintaansa palvelurakennuksen vieressä sijaitsevan BOREN T & K-keskuksen laboratorio- ja pilottitiloissa.

BOREN johtaa ja tukee boorin alan hankkeita ja ohjelmia tarjoamalla yhteistyötä ja koordinointia asiaankuuluvien julkisen ja yksityisen sektorin T & K- ja teollisuusjärjestöjen kanssa, suorittaa booria koskevia tieteellisiä julkaisuja ja toimintaa sekä suorittaa boorituotteiden kaupallistamista koskevia toimia.

Ota yhteyttä Ilhamiin suoraanRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar