IMM: stä kuljetukseen koulutukseen 5-aineiden maanjäristyssuunnitelma

maanjäristys maanjäristyssuunnitelma alakuljetuksista koulutukseen
maanjäristys maanjäristyssuunnitelma alakuljetuksista koulutukseen

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu piti yksityiskohtaisen esityksen ”maanjäristyksestä” 13-osastossa edustajakokouksen kokouksessa. Muistuttaakseen, että IMM on suorittanut erilaisia ​​tutkimuksia monien kansallisten tai kansainvälisten instituutioiden kanssa maanjäristykseen valmistautumisesta, etenkin 1999 Marmara -järistyksen jälkeen, İmamoğlu sanoi: Istanbul ei ole kuitenkaan vieläkään valmistautunut odotettua suurta maanjäristystä varten, koska kaikkia näitä tutkimuksia ei ole vielä toteutettu. Emme voi enää odottaa odottavan. ” Emamoglu painotti, että he ovat asettaneet BB IMM -järistyksen liikkeelle laskemissuunnitelman "ja kertoivat:" Teemme yhteistyötä kaikkien Istanbulin ihmisten tuella projektien tuottamiseksi, Istanbulin vahvistamiseksi ja mobilisaation aloittamiseksi ".

Istanbulin metropolialueen kunnanjohtaja (IMM) pormestari Ekrem Imamoglu kokouksessaan viimeistään 26 syyskuussa Silivrissä, Marmaranmeren 12,6-kilometrien syvyydellä ja aiheuttaen suurta paniikkia 5.8-suuruinen maanjäristys, AFAD ja IMM 5 tuhat 253 ilmoitus tuli. Imamoglu, 5.8 ei ole pieni maanjäristys, mutta yksi tutkimuksista lopussa 224 voimakkaasti vaurioitunut, 754 totesi myös, että rakennus on vähemmän vaurioitunut. İmamoğlu, TÜBİTAK MRC, Kandilli Observatory ja IMM asiantuntijoiden laatimien tutkimusten mukaan; Istanbulissa Marmarinmeren 30 jakoi, että 7 on prosenttiosuus vuoden 65 tai suuremman maanjäristyksen todennäköisyydestä.

”120 MILJOONNA TL TALOUDELLISIA TAPPIA”

Imamoglu totesi, että Istanbulin yöväestön asukasluku on 15 miljoonaa ja päiväsaikaan 6 miljoonaa. IMM: n maanjäristys- ja maaperätutkimuksen pääosaston ja Boğaziçin yliopiston 1: n suorittaman Tahminin maanjäristyksen ja vaurioiden menetystutkimuksen X mukaan tutkimus; Hän luetteloi myös taloudelliset, fyysiset tappiot ja vahingot Istanbulissa mahdollisesti 166-asteikolla tapahtuvan tuhoisan maanjäristyksen mukaan. Tuhoavan maanjäristysskenaarion mukaan suuruudella 255; Istanbulissa erittäin raskaiden ja voimakkaasti vaurioituneiden rakennusten lukumäärä on 1980 tuhatta ja vaurioituneiden rakennusten lukumäärä keskellä ja yläpuolella on 533 tuhat. Näiden lukujen mukaan; 1990 prosenttia rakennuksista puretaan, 2000 miljoonaa tonnia roskia syntyy, 376 prosenttia teistä suljetaan, 2000 juomavesipiste, tuhat 2019 jätevesipistettä ja 2018 maakaasupiste vaurioituvat. Koko 7,5 miljardin dollarin rakenteellinen ja ei-rakenteellinen taloudellinen menetys kokee.

5 ARTIKKELI LIIKKUVUUDESTA

Vahinkojen arviointitutkimusten mukaan IMAMOGLU korosti, että maanjäristyksestä on tullut IMM: n tärkein aihe. Ansa Ensisijaisena tavoitteena on ryhtyä toimenpiteisiin viipymättä sen sijaan, että korjataan koetut aineelliset ja moraaliset vahingot ". İmamoğlu kertoi, että ”Istanbulin metropolialueen kunnan maanjäristyksen mobilisointisuunnitelma değerlendiril valmisteltiin 5-nimellä, ja luetteloi ne seuraavasti:

- Katastrofikeskeiset kaupunkimuutostutkimukset.
- Olemassa olevan infrastruktuurin ja kuljetusverkon tekeminen kestäväksi katastrofien varalta.
- Seismiset ja maatieteelliset opinnot.
- Katastrofin jälkeiset keräily- / suoja-alueet.
- Katastrofisuuntautunut koulutus ja valmiuksien kehittäminen.

"RESURSSIIN KYSYMYKSET alkavat"

Suunnitelman puitteissa; İmamoğlu totesi, että sen tavoitteena on vahvistaa tai jälleenrakentaa 48-bin-rakennusta, jonka odotetaan aiheuttavan vahinkoa. ”1 tuhat itsenäistä yksikköä vuonna 20, 5 tuhat vuonna 100, kaikkia sellaisia ​​riippumattomia yksiköitä vuonna 10 vahvistetaan katastrofien varalta. Katastrofisuuntautuneen muutosohjelman mukaan; Maanjäristysskenaarioiden mukaisesti käynnistetään ensinnäkin pilaantuneen rakennuskannan takia interventiota odottavat piirit ja piirien välillä tehdään vaihe. Jos ohjelma toteutetaan, tässä prosessissa vaaditaan nykyiset kustannuslaskelmat ja vähimmäismäärä 44 miljardia TL. Mainitun resurssin saamiseksi aloitetaan neuvottelut kansainvälisten rahoituslaitosten kanssa. "

”URBANIN MUUTOSYHTEISTYÖPÖYTÖN PERUSTELUT”

Emamoglu painotti, että etenemissuunnitelmat ovat Dönüşümin kaupunkimuutostrategia-asiakirja, joka esitettiin kaikkien maanjäristykseen ja kaupunkimuutoksiin liittyvien töiden synteesillä IMM: n sisällä. Ministeriön pyytämät strategia-asiakirjat sosiaalisten ja taloudellisten muutoshankkeiden toteuttamiseksi ensisijaisilla / ongelmallisilla alueilla valmistuivat. Kaupunkimuutoksen interventio-etenemissuunnitelma ”määritetään. Katastroforientoidun toimintaohjelman avulla ja rakennustoimenpiteiden perusteella tässä osiossa keskustellaan kaupunkien parantamiseen keskittyneistä muutostutkimuksista. Tätä tarkoitusta varten 1 sovitetaan yhteen 39-alueen kanssa vuoden aikana ja 5 saadaan päätökseen strategia-asiakirjaan sisältyvillä interventioilla vuoden aikana ”. İmamoğlu totesi, että niiden tavoitteena on varmistaa Istanbulistanin osallistuminen kaupunkimuutostoimintaan. Dönüşümin kaupunkimuutosyhteistyön työpisteeksi nimitetään toimisto, joka ratkaisee Istanbulissa tai hankevaiheessa suunniteltujen kaupunkimuutoalueilla asuvien kansalaisjärjestöjen viestintäongelmat. hän sanoi.

"SILAT JA VIADUKTIT SEURAAVAA"

Viitaten tutkimuksiin, jotka koskivat maanjäristyksen valmistelua julkisissa rakennuksissa, İmamoğlu kertoi työskentelevänsä Bina-rakennuksen valvonta- ja vaurioidenseurantajärjestelmää katastrofiherkän kaupungin projektiprojektin yhteydessä. İmamoğlu totesi, että kaikki julkiset rakennukset, tärkeät rakennukset, sillat ja viaduktit valmistuvat 6 kuukauden kuluessa älykkään kaupungin hallinnon puitteissa. Imamoğlu kertoi, että IMM-rakennuksia käsitellään tässä laajuudessa. İmamoğlu sanoi, kontroller. Kunnon palvelurakenteiden valvonta saadaan päätökseen 6 kuukausien kuluessa ja jotta voidaan varmistaa katastrofien kestävien julkisten rakennusten varastojen varmentaminen ja palvelurakenteiden valmistelu katastrofin jälkeiseen käyttöön, 2-vuoden aikana tehdään tarvittavat toimenpiteet.

"Maapallon vesivarantojen suojaaminen tarjotaan"

Imamoğlu totesi, että moottoritiet ovat valmiita katastrofeille vuoden aikana, jotta voidaan varmistaa häiriöttömät kuljetukset maanjäristyksen aikana ja sen jälkeen. İmamoğlu luetteloi suunnitellut työt seuraavasti: köprü Sillat ja viaduktit valmistetaan katastrofiin vuoden aikana, jotta voidaan varmistaa keskeytymätön kuljetus maanjäristyksen aikana ja sen jälkeen. Katastrofin sattuessa pohjavesivarat, joita voidaan tarvita kokoontumis- tai suoja-alueilla, suunnitellaan 1-kuukauden kuluessa palvelemaan Istanbulin ihmisiä.

Koko Istanbulin hydrogeologinen rakenne määritetään yksityiskohtaisesti 6-kuukaudessa, ja pohjavesivarojen suojelu sekä mahdollisiin ilmastomuutoksen skenaarioihin liittyvät varotoimet määritellään. Kun määritetään luonnolliset maanalaisen veden varastointialueet ja yleensä Istanbulin geoterminen potentiaali, näiden alueiden monikäyttöinen ja tehokas käyttö saadaan aikaan 6 kuukauden kuluessa. "

“HUOMIO TSUNAMI-VAARALLA”

Imamoğlu, joka ilmoitti järjestävänsä maanjäristyspaja ıylan, johon osallistuvat kaikki sidosryhmät, marraskuussa, sanoi: "Tällä tavoin kerromme tiekarttamme ja rikastamme tiekarttaamme yhdessä". Imamoglu totesi, että kaikki tieteelliset tiedot voidaan siirtää nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti Istanbulin mahdollisesta maanjäristyksestä IMM: lle vuoden kuluessa, ja huomautti tsunamin vaaran: 1 varmistetaan vuoden aikana. Myös tsunamin suhteen; 1-kuukaudessa sen tavoitteena on lisätä tietoisuutta tsunamin vaaroista ja riskianalyyseistä alueilla ja lisätä yhteisten ja yksilöllisten projektien luonti- ja toteutuskykyä. "

"TYÖmme VAROITUSJÄRJESTELMÄSTÄ"

İmamoğlu korosti työskentelevänsä edelleen maanjäristyksen varhaisvaroitus- ja hätätilannejärjestelmissä ja sanoivat: ”Varhaisvaroitusjärjestelmällä 5-7 vastaanotetaan sekunteja ennen maanjäristyksen heijastusta; hätätoimenpiteet, kuten rautatiejärjestelmät, lopetetaan ”, hän sanoi. İmamoğlu totesi, että he eivät jättäneet huomiotta maanvyöryn vaaraa kaupungissa, ja kertoivat: tespit Maanvyöryjen vaara-alueiden määrittäminen eri alueilla ympäri maakuntaa, rakennushenkilöstön turvallisuustodennäköisyyksien määrittäminen ja perusta perusta suunnittelu- / investointiprosesseille, raporttien ja karttojen siirtäminen paikoista, jotka sisältävät maanvyöryn vaaroja, liittyville instituutioille ja organisaatioille 6 valmistuu kuukausien kuluessa. Piiripohjaisten maanvyörymien vaaraohjeiden luomiseksi 6 valmistuu muutaman kuukauden kuluessa, jotta lisätään alueiden maanvyöryn vaaraan liittyvää tietoisuutta ja lisätään kykyä tuottaa yhdessä ja erikseen hankkeita.

”VÄLIAIKAISET ASUNTALAATTEET voidaan käyttää 2-vuoteen asti”

Imamoglu kosketti myös kokoontumisalueita ja sanoi: ”Katastrofialueet ovat turvallisia alueita, joihin ihmisten tulisi päästä katastrofin aikana ja sen jälkeen, eikä niissä ole katastrofiriskiä. Katastrofista selviytyjät selviytyvät suuresta shokista, hyötyvät perusterveydenhuolto- ja ruokapalveluista, tapaavat sukulaisia ​​tai antavat heidän kommunikoida; suurin 500 metrin päässä rakennuksesta ja 24 käytetään muutaman tunnin kuluessa katastrofista. Suojaa tarvitsevat katastrofit evakuoidaan tilapäisille suoja-alueille 24-tunnin kuluttua. Väliaikaiset majoitusalueet ovat lyhytaikaisia ​​ja pitkäaikaisia ​​asumisratkaisuja kapasiteetin ja tilojen puitteissa. Selviytyjät selviytyvät ensin tyydyttävimmistä asuntotarpeista, sitten asumisolosuhteet tarjotaan pitkäksi aikaa; Väliaikaiset majoitusalueet, joille tarjotaan perus- ja ruokailutilat sekä ravitsemus, lääketieteellinen hoito ja apu. Sen tarkoituksena on varmistaa yhteiskunnan nopea toipuminen katastrofin jälkeen ja tarjota kunniallinen elämä, joka suojaa suojaa tarvitsevien yksityisyyttä, ja luoda turvallisia, terveellisiä ja eläviä tiloja. Näitä alueita pidetään alueina, joita voidaan käyttää 72-tunneista 2-vuosiin niiden kapasiteetin ja mahdollisuuksien mukaan. "

"VALMISTAA 859-KOKOUSALUEA"

Imamoğlu painotti valmistelevansa 859-kokoontumisaluetta ja antoi seuraavat tiedot aiheesta: Inform Tiedottaminen kunkin rakennuksen kokoontumisalueista ja evakuointikäytävistä, jotka tarjoavat kansalaisille pääsyn näille alueille ennen katastrofia, sen aikana ja sen jälkeen, sekä muhtarin ja päälliköiden koordinoinnin. evakuointikäytävät jaetaan kansalaisten kanssa ja käsikortit valmistellaan. Vuoden aikana valmistellaan julkisia paikkoja ja mobiilisovelluksia. Väliaikaisista asumisalueista; Ensimmäisen 6-kuukauden aikana järjestetään 'Zeytinburnu / Topkapı Earthquake Park Application', jotta voidaan kattaa katastrofin jälkeen noin 1 miljoonan ihmisen asumistarpeet. 3 selvittää infrastruktuurikapasiteetin, kontit, kenttäsairaalat ja hätäpaketit alueilla, joille pääsyä katastrofiin ei voida saavuttaa. Molemmille puolille perustettavia Dep Earthquake -puistoja käytetään myös katastrofia edeltävään koulutus- ja koordinointitoimintaan, ja Istanbulin väestön tietoisuus puistojen kautta kasvaa. "

"Katastrofivapaajien käsitettä parannetaan"

Emamoglu painotti kehittävänsä konseptia katastrofivapaaehtoisten kapsamında -hankkeen puitteissa katastrofisuuntautuneeseen koulutukseen ja valmiuksien lisäämiseen. yhteisössä tulee olemaan. Katastrofi-vapaaehtoisten edellyttämät perus interventiomateriaalit ja -välineet varastoidaan mukhtaareihin. Kaikentyyppisen logistisen tuen tarjoamisesta yksityisellä sektorilla yhteistyössä julkisen sektorin kanssa ennen katastrofia, sen aikana ja sen jälkeen sidosryhmien työnjako määritetään 954-kuukaudessa, logistiikka ja koordinointi tarjotaan 5-vuonna, ja ”Katastrofin toimintasuunnitelma” laaditaan 5000-vuonna. Lisäksi maanjäristystä vahvistavia menetelmiä ja malleja maanjäristyksen torjumiseksi esitellään Istanbulin asukkaille saamalla tukea yksityiseltä sektorilta. "

AĞ saavutamme laajoja massoja ”

İmamoğlu korosti, että he välittävät kansalaisten tavoittamisesta Internetissä, ”1 tavoittaa laajemman yleisön tarkemmalla ja ymmärrettävällä sisällöllä. Opiskelumahdollisuuksia lisätään. Institutionaalinen näkyvyys paranee Verkkopohjaisen portaalin ansiosta, jossa kaikki IMM: ssä tuotetut tieteelliset tiedot voidaan jakaa asiaankuuluvien IMM-yksiköiden ja sidosryhmien kanssa, sidosryhmien pääsy tietoon nopeutetaan ja tehostetaan. Koko vuoden ajan 3in katastrofikasvatuskeskuksia otetaan käyttöön Euroopassa ja Anatolian puolelle rakennettavissa maanjäristyspuistoissa kaikkien kansalaisten tietoisuuden lisäämiseksi ja heidän tietoisuuden lisäämiseksi korkeimmalle tasolle.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar