Lautta-autolautta autolla laajenee

Lautakanta laajenee İzmirin merikuljetuksissa
Lautakanta laajenee İzmirin merikuljetuksissa

Izmir Metropolitan Municipality laajentaa olemassa olevaa laivastoa meriliikenteen parantamista koskevan tavoitteen puitteissa. Tuzlassa käynnistettiin seremoniassa ensimmäinen vuonna XNUMX käyttöön otettava lautta, jolla on auto.

Izmir Metropolitan Municipality, jonka tavoitteena on lisätä meriliikenteen osuutta kaupunkiliikenteessä, käynnistää kaksi uutta autolautta tänä vuonna. Ensimmäinen Istanbulissa Tuzlassa rakenteilla olevista lautoista avattiin eilen.

Uuden laivan, jolla on 322 matkustajaa, 51 ajoneuvoa, 18 polkupyörää ja 10 moottoripyörää, varusteet valmistetaan merellä ja lähetetään İzmiriin. Uusi lautta liikennöi Üçkuyular Bostanlı: n välillä Izmirissä toukokuussa. Aluksen, joka pystyy nopeuttamaan jopa 22 kilometriä (12 solmua) tunnissa, odotetaan tapaavan Izmirin lahti marraskuussa.

Kahdeksan alusta otetaan kolmessa vuodessa

Izmir Metropolitanin kunnan pääsihteeri puhui lautan käynnistämisessä autoilla. Buğra Gökçe huomautti, että pääkaupunkiseudun kunnan lähestymistapa liikenteessä rakentui rautatiejärjestelmän kehittämiselle lisäämällä julkista liikennettä ja vähentämällä hiilidioksidipäästöjä. ”Metro, jonka rakensimme ja yritimme tehdä ilman valtion tukea, ovat myös osoitus päättäväisyydestämme saavuttaa nämä kolme tavoitetta. Merivoimien laivastossamme on 16 matkustaja-alusta ja kolme autolautta. Buğra Gökçe kiitti kaikkia, jotka osallistuivat laivan rakentamiseen.

Izmirin pääkaupunkiseudun pääsihteeri Buğra Gökçe, apulaispääsihteeri Eser Atak, kuljetusosaston päällikkö Mert Yaygel, Çelik Trans -telakan virkamiehet ja vastaavat byrokraatit osallistuivat seremoniaan, joka pidettiin Tuzlassa Çeliktransin telakalla.

Izmirialaiset nimeävät laivan

Alus, jonka nimi määritetään kyselylomakkeella, johon Izmirin ihmiset osallistuvat, avattiin nauhan leikkaamisen jälkeen työntekijöiden suosionosoituksilla ja İzmir-hymnillä. Izmir Metropolitan Municipality on suunnitellut lisäävänsä laivastoon laivastoon vielä kuusi alusta vuosina 2021 ja 2022. Ismir Metropolitan Municipality on lisännyt laivastoonsa kahdeksan uutta alusta vuoteen 2023 mennessä sekä kaksi lautta, jotka otetaan käyttöön tänä vuonna.

Vaunulautan tekniset ominaisuudet
Leveys: 15,2 m
Pituus: 74 m
Paino: 1323 tonnia
Teho: 2 x 1000 hevosvoimaa
Nopeus: 12 solmua

Olemassa oleva İZDENİZ-laivasto

Matkustaja-alukset:

1. Çakabey
2. Yhdeksän syyskuussa
3. 1881 Atatürk
4. Soma 301
5. Dario Moreno
6. Attila İlhan
7. Foça
8. Cengiz Kocatoros
9. Gürsel Aksel
10. Sano Altınordu
11. Vahap Özaltay
12. Metin Oktay
13. Matka
14. İhsan Alyanak
15. Professori Tohtori Aziz Sancar
16. Bergama (Nostalgian lautta)

Autolautat:
1. Hasan Tahsin
2. Ahmet Piriştina
3. Kubilay

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar