Palomatkat Marmarayn asemalla keskeytyivät

Marmarayn pysähdysmatkat keskeytettiin
Marmarayn pysähdysmatkat keskeytettiin

Retket Bakırköyn ja Yenimahallen välillä pysäytettiin hetkeksi Marmaray Bakırköyn ja Yenimahallen pysähtyneiden sähköjohtojen tulipalon vuoksi.

Marmaray Bakırköyn ja Yenimahallen välisissä sähkökaapeleissa tapahtui tulipalo pysähtyi noin klo 14.30. Palomiehet, jotka saapuivat tapahtumapaikkaan puuttumaan tuntemattomasta syystä palamaan johtaneista kaapeleista, rikkoivat kiviproomun kelkkahammasten kanssa, kun heidän oli käytettävä kiviin ja rautaponttoneihin peitettyä tietä puuttuakseen tulipaloon.

Ennen palomiesten väliintuloa tulipalossa ei ollut mahdollista kulkea Bakırköyn ja Yenimahalle -pysähtyjen välillä 15 minuutin ajan Marmaray-linjan osan katkoksen vuoksi. Kun palokunta sammutti tulen kaapeleihin, Marmaray-lennot aloittivat uudelleen.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar