Kaikki Çambaşı-lumifestivaaleilla toteutetut toimenpiteet

Kaikki Çambaşı-lumifestivaaleilla toteutetut toimenpiteet
Kaikki Çambaşı-lumifestivaaleilla toteutetut toimenpiteet

Kaikki toimenpiteet toteutettiin 15. Çambaşı-lumifestivaaleille, jotka Ordu Metropolitan Municipality teki perinteiseksi.


Ennen Ordu Metropolitan kunnan ja Kabadüzin kunnan järjestämää 15. Çambaşı-lumifestivaalaa se on päivittäin ympäri vuorokauden avoinna kansalaisille, jotka osallistuvat festivaalille Metropolitan kunnan, Kabadüzin kunnan, moottoritiet 77: n armeijan seurakunnan päällikön ja siviiliryhmien kanssa.

”KAIKKI RYHMÄT ON FESTIVALIN ALALLA”

Ordu pääkaupunkiseudun varasihteeri Suat Olgun ilmaisi, että kaikki toimenpiteet toteutettiin ennen sunnuntaina 26. tammikuuta pidettävää Çambaşı-lumifestivaaleja. Ordu Metropolitan Municipality -sihteeristön pääsihteeri Suat Olgun sanoi: ”Kaikki joukkueet ovat kentällä ja palvelevat 7 tuntia ennen perinteisesti pidettyä Çambaşı-lumifestivaaleja. Metropolitan pormestari Dr. Mehmet Hilmi Gülerin ohjeiden mukaisesti kaikki joukkueet mobilisoidaan pienimmän onnettomuuden välttämiseksi. On tärkeää, että kansalaisemme osallistuvat festivaaliin, jotta heillä olisivat renkaat, ketjut, hinausköydet ja ne ryhtyisivät henkilökohtaisiin varotoimenpiteisiin vuodenaikojen olosuhteet huomioon ottaen. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar