CHP vaatii pakkolunastusta kiistanalaisille siltoille, moottoriteille ja tunneleille

Lunastus vaati Chpdenin kiistanalaista siltaa ja tunneleita
Lunastus vaati Chpdenin kiistanalaista siltaa ja tunneleita

Republikaanien kansanpuolueen (KHP) Kocaeli-varapuheenjohtaja Tahsin Tarhan vaati pakkolunastusta Yavuz Sultan Selim -siltaa, Northern Ring -moottoritietä, Osmangazi-siltaa sekä Gebze-Orhangazi-Izmir-moottoritietä ja Euraasian tunnelia varten.


Silloista, tunneleista ja moottoriteistä, jotka on valmistettu rakentamalla-käytä-siirrä -mallilla, joka aiheuttaa miljoonat liirat valtionkassan turvallisuudesta siirtymätakuun takia, tulee kasvava taakka valtiolle päivittäin.

Yavuz Sultan Selim -sillasta maksettiin 2019 miljardia 3 miljoonaa liiraa vuonna 50, ja Osmangazi-sillasta 2016 miljardia 2019 miljoonaa liiraa maksettiin vuosina 3-799.

CHP Kocaeli-varajäsen Tahsin Tarhan, SPOKESMANDenizistä Deniz Ayhanille annettu lausunto vaatii pakkolunastuksia Yavuz Sultan Selim -siltaa, Northern Ring -moottoritietä, Osmangazi-siltaa ja Gebze-Orhangazi-Izmir-moottoritietä ja Euraasian tunnelia varten.

"SILMA TEKEE RAHAA KOSKEVALLE TAKUUTAKSI"

Valitettavasti ei ole järjestelmää, jota voitaisiin käyttää rakentamisen, käytön ja siirron hyödyksi. Me satumme jatkuvasti. Valtion tulisi kansallistaa nämä tiet ja sillat ja ostaa ne kaikki. Alennamme hintoja ja alamme tuottaa voittoa, kun kulkuluvat lisääntyvät, ainakin päästämme eroon sellaisten ajoneuvojen maksamisrasitteesta, jotka eivät ylitä. Kaikille siltoille on aiheutunut julkisia vahinkoja. Kaikkien näiden siltojen ja moottoriteiden siirtymätakuusta maksetaan miljardeja liiraa. Silta voitaisiin tehdä passitakauksesta maksetulla rahalla.

”SEKÄ VIITTÄÄ MARKKINOILLA MYYTYT TUOTTEET”

Kuljetusjärjestelmässä on suuria ongelmia siltojen ylitysten hintojen vuoksi. He sanovat, että olemme laskeneet lahden viiteen minuuttiin, mutta kukaan ei käytä siltaa. Kuljetusliiketoiminta ja kuljetusjärjestelmä kärsivät suuresti korkeasta hintapolitiikasta; tämä vaikuttaa siihen, ja jokainen markkinoilla myytävä tuote kasvaa. Luonnollisesti kaikki tuotteet ovat ketjuisia.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar