Ilmapallomatkailu alkoi Kayserissa

kayseride-ilmapallojen turismi alkoi
kayseride-ilmapallojen turismi alkoi

Kayserin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç lisäsi tärkeän palvelun pyrkimyksissä tehdä Kayserista matkailukaupunki kaikilla osa-alueilla. Presidentti Büyükkılıçin kovan työn seurauksena ilmapallomatkailu alkoi Soğanlı-alueella ja ensimmäinen lento tehtiin varhain aamulla. Kaupunginjohtaja Büyükkılıç osallistui myös ensimmäiseen lentoon.

Ilmapallomatkailu, joka on tärkeä palvelu Kayserin matkailun monipuolistamiselle, käynnistyi virallisesti Kayserissa. Ensimmäisellä lennolla Soğanlı-alueella, kolme ilmapalloa nousi. Ensimmäinen lento, Metropolitan pormestari Dr. .. Kokoukseen osallistuivat myös Memduh Büyükkılıç'ın sekä kuvernööri Şehmuz Günaydın, edellisen kauden energia- ja luonnonvaraministeri Taner Yildiz, garnisonin komentaja prikaatin kenraali Ercan Teke ja Yesilhisarin pormestari Halit Tasyapan. Ennen kuin lento antoi lausunnon edellisellä kaudella, energia- ja luonnonvaraministeri Taner Yildiz ilmapallomatkailu tarjoaa vakavan panoksen Kayserin matkailuun, hän sanoi. Yildiz, joka haluaa ilmapallolentojen olevan suotuisat, sanoi: ”Kayserilla on maine paitsi teollisuudesta ja kaupasta, myös turismista.

EI Pysäytä matkailua

Pormestari Memduh Büyükkılıç totesi lausunnossaan, että Kayseri, joka on teollisuuden ja kaupan keskus, jatkaa pyrkimyksiään olla matkailun keskus. Kaupunginjohtaja Büyükkılıç totesi, että yksi tärkeimmistä turismin töistä toteutettiin ilmapalloilla ja kiitti osallistujia. Gastronomiatyöpajaa tekemällä Kültepe jatkaa intensiivistä työtä. Muistutti yrittävänsä tuoda terveysturismia esikaupunginjohtajalle Büyükkılıçlle: "Ei pysähdy jatkamaan Kayserin matkailun monipuolistamista", hän sanoi.
Kuvernööri Şehmus Günaydın puhui tärkeästä päivästä, johon Garrisonin komentaja prikaatin kenraali Ercan Teke osallistui toiveillaan "Onnea Garn, sanoi". Se on tärkeä aloite Kayserille. Kiitämme tukijoita. Olemme mobilisoineet kaikki tilamme hyödyntääksesi parhaiten Kayseri Kayserin matkailupotentiaalia.

SIPUSUNTAVALLA AINOASTAAN KAUNISTA

Ilmoituksen jälkeen ilmapallomatkailu alkoi virallisesti Kayserissa ja ensimmäiset lennot tapahtuivat. Varhain aamulla osallistui myös Kayseri-protokolla kolmen ilmapallon ensimmäisellä lennolla. Soğanlı-laakson ainutlaatuista kauneutta ja auringonnousua tarkkailtiin lähtevistä ilmapalloista.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar