IETT: n työntekijät käyttivät maskeja lasten leukemiaviikolla

iett-työntekijät käyttävät naamaria lasten viikon aikana
iett-työntekijät käyttävät naamaria lasten viikon aikana

IETT: n pääosasto ja LÖSEV järjestivät leukemiaa käsittelevän lasten leukemiaviikon seminaarin. Lisäksi naamarin päälliköt ja työntekijät antoivat tietoisuuden viestin.

LÖSEV järjesti İETT Kağıthane Garage -konferenssisalissa 2-8-marraskuun lasten viikon aikana seminaarin hastalık MASKEMİ TAKARIM, TIETOISUUDEN LUOMINEN X selittääkseen, että leukemia on ehkäistävä ja parannettava sairaus.

seminaari; LÖSEV İstanbulin yritysviestinnän ja hallintoasioiden avustajakoordinaattori Burcu Demir ja IETT-osastojen päälliköt, yksikönpäälliköt ja työntekijät osallistuivat. Intensiivisessa osallistumisessa pidetyssä seminaarissa leukemia ei ollut avuton tauti ja hoidon aikana käytettyä naamaria käytettiin tartunnan estämiseen.

Lisäksi İETT-päälliköt voivat käyttää İETT-väylää, pysäkkiä ja niin edelleen. ilmoitti voivansa tukea LÖSEViin liittyviä tutkimuksia alan tietoisuuden lisäämiseksi. Päälliköt ja naamarit pukeutuneet työntekijät lähettivät viestin.

Tietoisuutta lisäävässä seminaarissa työntekijät ottivat kollektiivisen kuvan naamarillaan. IETT: n johtajat käyttivät naamioita kiinnittääkseen huomiota tietoisuuteen.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar