EGO: n toimitusjohtajan kutsu

ego pääjohtaja, jolla on intohimo bussiin
ego pääjohtaja, jolla on intohimo bussiin

EGO: n toimitusjohtajan kutsu yliopisto-teini-ikäisille, joilla on bussi-intohimo; Sakaryan yliopiston rakennustekniikka 4, jonka mukaan hän vietti tietyn osan elämästään Ankarassa ja oli Ankaran rakastaja. luokan oppilas Enes Ekizer lähetti pormestari Mansur Yavaşille sähköpostin, jossa ilmoitti haluavansa nähdä IKARUS-merkin kunnan linja-autot. Presidentti Mansur Yavaş, joka ei kieltäytynyt Ekizerin pyynnöstä, antoi EGO: n pääosastolle tarvittavat ohjeet.

EGO: n toimitusjohtaja Nihat ALKAŞ kutsui Ekizerin viranomaiseen ja isännöi häntä toimistossaan. Kahden varsin miellyttävän Alkaş'ın-IKARUS-brändin välisen keskustelun aikana kysyi, missä Ekizerin ihailua, neljä-vuotias äiti saapui Ankaraan taudin takia, bussimatka sairaalaan ja sairaalasta IKARUSin saapuessa ja lähtiessä kertoi meille hänen intohimonsa. Samanaikaisesti Ekizer antoi Alkaşille pokaalin, jossa oli kuva IKARUS-bussista.

Myöhemmin EGO: n pääosaston 3.Regional Directoratessa (Mamak) toiminut Enes Ekizer kävi katsomassa kahta IKARUS-linja-autoa, toisessa 1991 Model Bellows ja toisessa 1992 solo, ja otti valokuvia siellä. Hän oli iloinen esiintymisestä.

Ekizer kiitti presidenttiä Mansur Yavaşia ja EGO: n toimitusjohtajaa Nihat Alkaşia kiinnostuksesta.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar