Liikenneratojen uudistaminen İzmirissä

esimerkki sovelluksesta liikenteen linjojen uusimiseen Izmirissä
esimerkki sovelluksesta liikenteen linjojen uusimiseen Izmirissä

Liikenteen linjat İzmir; İzmirin pääkaupunkiseudun kunta on käynnistänyt sovelluksen, joka tekee vanhoista näkyviä puhdistamalla vanhat, sen sijaan, että piirtäisi liikennemerkkejä, kuten teiden kaistoja, varoitusmerkkejä pyöräteille. Tämä säästää noin 50.

Izmirin metropolialueen kunnan liikennepalveluiden osasto on kesäkuukausina aloittanut puhdistustöiden, koska tien pinta tummentaa näkyviä tieviivoja, jalankulkijoiden ylityspisteitä, pyöräteitä, linja-autoja ja pysäkkiä horisontaalisen merkinnän paljastamiseksi. Hankkeen puitteissa vuoden loppuun mennessä 2019 tielinjan puhdistuskuorma ja 40 tuhat neliömetriä tiejohtoa; Tielinjan puhdistuskoneella puhdistetaan 30 tuhat neliön jalkakäytävä, polkupyörät ja bussipysäkien merkinnät.

Turkin ensimmäiset

Tavoitteena on säästää noin 50 neliömetrikuluja siivoamisen ja näkyvien linjojen ansiosta vakavien liikenneongelmien piirtämisen sijasta. Sen sijaan, että uudelleenrakentaminen merkintöjen siivoustyöt tehdään ensimmäisen kerran Turkissa.

Ensimmäiset työt tehdään Boulevardilla ja kaduilla Mustafa Kemal Sahil -bulevardin ympärillä, Yeşildere-kadulla, Mürselpaşa-kadulla ja İzmirin kansainvälisillä messuilla. Vuoden loppuun mennessä merkinnät muissa Izmirin osissa poistetaan tämän hankkeen puitteissa.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar