Sabiha Gökçen'e Kocaelikart -piste

Näytä käyttäjän Sabiha koko profiili
Näytä käyttäjän Sabiha koko profiili

Sabiha Gökçen'e Kocaelikartin lastauspiste; Yksi Kocaelin pääkaupunkiseudun tytäryhtiöistä, TransportationPark A.Ş. , kansalaisten kovan kysynnän mukaisesti matkustajille tarjottiin Sabiha Gokcenin lentokentän lastausjärjestelmää. Marraskuusta lähtien palvelua tarjoava 7 Kocaelikart -latauspaikka sai kansalaisilta täydet arvosanat.

Upea helppo kansalaisille

Kansalaiset tulivat uutisiin pääkaupunkiseudun kunnalta. Matkustajien kovien vaatimusten mukaisesti Kocaelikartin asennusjärjestelmä asennettiin Sabiha Gökçenin lentokentälle. Järjestelmän mukaisesti, joka tarjoaa paljon mukavuutta kansalaisille, jotka haluavat tulla Kocaeliin lentokentältä, matkustajat voivat lastata TL: n Kocaelikartsille lipunmyynnistä.

7 AVATTU marraskuussa

7 Kocaelikartin täyttöpiste 250 ja 250G tarjoavat marraskuusta torstaina suurta mukavuutta lentokenttäbussilla matkustaville. Kansalaiset voivat helposti ladata lippujen myyntipisteestä lentokentälle. Matkustajat voivat myös ostaa kertakäyttöisiä lippuja Kocaelikartsin poissa ollessa.

KIITOS lentokenttämatkustajilta

Asennuksensa toteutuneiden matkustajien toteutuksen mukaisesti he ovat erittäin tyytyväisiä, he vaativat tällaisen järjestelmän perustamista, ja järjestelmän vaatimuksiin siirretty järjestelmä ei ollut välinpitämätön Kocaelin pääkaupunkikunnan ilmaisemassa.

Ladataan ...

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar