Kotimaan bussi Sileo avautuu Eurooppaan

kotimaan bussi sileo kiire Euroopassa
kotimaan bussi sileo kiire Euroopassa

Ankara Bozankaya AŞ, Ankaran teollisuuskamari 1. Organisoidulla teollisuusvyöhykkeellä paikallista ja kansallista Sileon sähköbussiä viedään Saksaan. Lopuksi 7.11.2019: lle 23-väylää vietiin enemmän. Sileo, virtalähde akulla, 10m, 12m, 18m, 25m pituusvaihtoehdot, jotka tarjoavat nopean matkustajien lastaamisen ja purkamisen,% 100 matala lattia, italialainen CUNA, saksalainen VDV, StVZO näkyvyys- ja kuljettajavyöhykestandardit, 75-232 matkustajakapasiteetti, Se on ympäristöystävällinen, hiljainen, tehokas ja taloudellinen kaupunkilinja-auto.

0,8 kilowattituntia energiaa, joka kulutetaan kilometriä kohti linja-autoa, 80 prosenttia kustannustehokkaampaa kuljetusta verrattuna dieselbusseihin. Auton matkustajakapasiteettia voidaan lisätä 75: stä 232-ihmisiin eri pituuksien mukaan.

Sille on ominaista ympäristöystävällisten vyöhykkeiden luominen ilman päästöjä kaupunkiliikenteessä, tuottavuuden lisääminen alueilla, joilla kaupunkien pysähtyminen on yleistä, ja erinomaisen suorituskyvyn tarjoaminen ilman virran menetystä siirtoelinten puutteen vuoksi. Uuden sukupolven Sileo-sähköbusseissa on 100 sähköiset 10-, 12-, 18- ja 25-metrimallit prosentteina. Yhdellä 4 tunnin latauksella Sileo pystyy kuljettamaan 400 kilometriä ja lataa akun dynaamisesti muuntamalla jarruenergian sähköenergiaksi.

Toimii sähköisten hyötyajoneuvojen ja raidejärjestelmien tuotannossa Bozankaya AŞ, Ankaran teollisuuskamari 1. Organisoitu teollisuusalue (ASO 1. OSB) tuottaa. Bozankaya Inc, ja monet sähkö linja sähkölinja-auto voitti tarjouskilpailun tehty Turkissa vasta tänään. Saksaan ja Luxemburgiin vietävät bussit on tarkoitettu myytäväksi muihin maihin Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Ladataan ...

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar