Kuinka paljon aktiivisia ajoneuvoja on EGO-linja-autokannassa?

Kuinka paljon aktiivisia ajoneuvoja on EGO-linja-autokannassa?
Kuinka paljon aktiivisia ajoneuvoja on EGO-linja-autokannassa?

2012: ssä lailla nro 6360 laajennettiin vierekkäisen alueen rajoja ja viereisen alueen piirien lukumäärä kasvoi 16: stä 25: iin. Vaikka Ankaran väkiluku kasvoi 2013 2018-9 vuosien välillä, EGO-linja-autokanta väheni 20%.

Viimeisin bussiostos Ankaran pääkaupunkiseudun EGO: n pääosastolle tehtiin 2013: ssä. Siksi linja-autojen keski-ikä on noussut 10.5: iin. Tämä aiheuttaa ajoneuvojen toimintahäiriöitä useammin ja lisää huolto- ja korjauskustannuksia.

Linja-autojen riittämättömyyden takia täällä asuvien kansalaisten julkisen liikenteen tarpeita uusien siirtokuntien lisääntyessä ei voida täyttää pyydetyssä laajuudessa.

2019 Aktiivisia ajoneuvoja on vuodesta 1540. Tässä numerossa on 97 1999 malli Solo ja paljeväylät. Näiden linja-autojen taloudellisen elämän vuoksi palvelu hajoaa jatkuvasti. Nämä viat aiheuttavat huolto-ohjelman keskeytyksen päivän aikana. Joitakin ajoneuvoja ei käytetä ollenkaan.

Näiden nykyisen linja-autokannan tilaa koskevien tietojen puitteissa ei valitettavasti ole mahdollista avata uusia linjoja tai lisätä palveluita reiteillä, joilla on suuri matkustajatiheys. Tämä tilanne saa kansalaiset uhreiksi.

EGO: n pääosasto suorittaa linjanoptimointitutkimuksia koko Ankarassa varmistaakseen olemassa olevien linja-autojen tehokkaimman ja tuloksellisimman käytön. Tätä tarkoitusta varten organisaatioon on muodostettu ryhmä. Ryhmä käsittelee ensinnäkin ongelmallisia linjoja ja tuottaa ratkaisut mahdollisimman pian.

Tämän lisäksi, lähestyessään Başkent Ankaran kuljetus- ja liikenneongelmia tietoisella julkisella näkökulmalla ja nykyaikaisilla kuljetuspolitiikoilla ja tekniikoilla, on tärkeää varmistaa, että oikeat, oikeudenmukaiset ja tasapainoiset kuljetuspäätökset eivät sisällä poliittisia huolenaiheita, etenkin ottamalla huomioon osallistumisen, avoimuuden ja vastuuvelvollisuuden periaatteet. vaatii järkevimmällä tavalla ympäristöä, nykyaikaista ja taloudellista, täyttämään halvat julkisen liikenteen järjestelmät.

ego-pääosaston aktiivisten kulkuneuvojen lukumäärä
ego-pääosaston aktiivisten kulkuneuvojen lukumäärä

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar