Adana Metro Kartta lippujen hinnat ja reitit

Adana-metrokartta
Adana-metrokartta

Adana-metrokartan lippujen hinnat ja reitit: Varasto, joka sisältää keskushallinnon rakennuksen, kunnossapidon työpajan ja muut apurakennukset ja tilat, jotka kattavat alueen 150 hehtaaria, 3.521 km avoin tunneli, 5.332 km viadukti, 1.550 km jatkuva halkaisu, 0.964 km 2.559 km on yhdistelmä pidätettyä täyttöä ja 13.926 km tasorakenteita.

Reitti alkaa varastosivustolta mielenterveyden sairaalan länsipuolelle, kulkee Anatolian lukioon Turgut Özal Boulevardin jälkeen ja kääntyy sitten etelään Alpaslan Türkeş Boulevardiin, kulkemalla D400-moottoritie länteen Seyhanin kunnan rakennuksesta ja saavuttaen eteläiseen Adanaan, Kocavezir İş. Keskustasta länteen oleva entinen Hürriyet-poliisiasema seuraa entisen sotilasosaston reittiä ja saavuttaa Seyhan-joen, ylittäessään joen Regulaattorisillan pohjoisesta, kääntyy jälleen pohjoiseen ja päättyy D400-moottoritien yläosaan ja päättyy Yüreğir-linja-autoasemalle.

Adana Metro kartta

Lisäksi 9-alikulkutiet suunnitellaan ja suunnitellaan varmistamaan jalankulkijoiden ylitys alueilla, joilla reitti on muodostettu tasomaiseksi.

Adana-metrojärjestelmä sisältää täysin ilmastoidun 36-ajoneuvon, virransyöttö- ja jakelujärjestelmän, ilmajohtojärjestelmän, Scada-järjestelmän, tiemaksujärjestelmän, merkinanto- ja turvajärjestelmän, viestintä- ja ilmoitusjärjestelmät sekä täysin varustetun työpajan 78-ajoneuvolle. Ajoneuvojen suurin nopeus on 80 km tunnissa, matkustajakapasiteetti 311 henkilöä, pituus 27 metriä leveys, 2,65 m ja paino 41 tonnia. Jokainen kolmesta ajoneuvosta koostuu yhdestä 12-merkkijonosta. Junan matkustajakapasiteetti on 933 henkilö. Yhdensuuntainen matkustajakapasiteetti on 21.600 tunnissa. Asemien välimatkat ovat noin 1000 metriä, matka-aika 1-aseman ja 13-aseman välillä, mukaan lukien odotusajat asemilla, 21 minuuttia. Kun 9,3-kilometrien toinen vaihe (Akincilar-aseman ja Cukurovan yliopiston välillä) on saatu päätökseen, 20,3-matkustajien kantokyky on päivittäin kokonais 660.000 km -rataa.

Merkinanto ja linjan suojaus ratajärjestelmässä on 100%. Ajoneuvot toimivat niiden sähköenergian kanssa, jotka he saavat vastaanottojohtojärjestelmästä. Toisin sanoen ne eivät aiheuta ilmansaasteita. Meluhaittojen torjumiseksi on toteutettu tarvittavat toimenpiteet. Ajoneuvojen valvontakeskus valvoo ja valvoo kaikkia ajoneuvojen liikkeitä.

Adanan rautatieliikennejärjestelmän käyttöönotolla;
• Ajoneuvoliikenne rentoutuu ja ajoneuvojen aiheuttama ilmansaaste vähenee.
• Ihmisemme palauttavat liikenteessä menetetyn ajan ja liikenteessä vietetyn ajan menetyksen työhön, koulu estetään.
• Ihmisemme tuntevat olonsa turvallisemmiksi ja matkustavat mukavasti ja luotettavasti linja- ja ajoneuvojärjestelmään, joka on valmistettu uusimman teknologian ja nykyaikaisen tekniikan avulla.
• valmistautuu tulemaan Turkin suurin metropoli pelastaa kauniin kaupungin räjähtää kanssa metro ja Adana kehittyy, kasvaa, riittämätön teiden ja katujen rentouttaa kasvot nopeasti kasvavaa väestöä.
• Järjestämme öljyn, jonka tarjoamme maksamalla suuria rahamääriä ulkopuolelta, ja se toimii pääasiassa omilla resursseillamme tuotetun sähkön kanssa, mikä vähentää maamme riippuvuutta ulkomaisista maista ja edistää kansantaloudellamme.
• Kaupunkiliikenteen helpotuksella vähennetään aineellisia ja moraalisia tappioita aiheuttavia liikenneonnettomuuksia ja liikennetiheyden aiheuttamaa rasitusta.

Adanan metroasemat

 1. HOSPITAL STATION
 2. ANADOLU HIGH SCHOOL STATION
 3. KUNNOSSAPITO
 4. BLUE BULVAR STATION
 5. VÄLITTÄMINEN
 6. YEŞİLYURT STATION
 7. FATİH STATION
 8. VILLAGE STATION
 9. İstiklal-asema
 10. KOCAVEZIR STATION
 11. HÜRRİYET STATION
 12. TASAVALTA
 13. AKINCILAR STATION

Adana Metro -jalankulkijoiden alikulkutiet

Jalankulkijoiden kulkureittejä valvotaan järjestelmän rakentamisesta 24-kelloturvakameroilla ihmisten turvallisuuden takaamiseksi.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

tsaari 04

Ostotarjous: Autonvuokraus

Alue 4 @ 10: 00 - 11: 00
tsaari 04

Tarjouskilpailuilmoitus: Diesel ostetaan

Alue 4 @ 14: 00 - 15: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar