Yhteistyötä Etiopian kanssa rautatiealalla kehitetään

yhteistyö Etiopian kanssa rautatiealalla
yhteistyö Etiopian kanssa rautatiealalla

TCDD Pääjohtaja parantamiseksi yhteistyön alalla rautateiden Etiopian ja Turkin, Ali Ihsan tarvittaessa TICA varapuheenjohtaja Serkan Rocks, Etiopian Railway Corporation (ERC), toimitusjohtaja dr.sentayenh Woldemichael välillä Yohannes "kehittämistä koskevan rautatiealan Yhteistyö" allekirjoittivat kolmikantainen yksimielisyys.

Niinpä puheessaan allekirjoitustilaisuudessa veljellisen ja ystävällisiä maita, toteaa, että on tyytyväinen Etiopian rautatie viranomaisten ja rautateiden rakentamiseen viime vuosina, hän sanoi hän alkoi syvä Turkin ja Etiopian kummallakin toimialalla.

Kiinnittäen huomiota näiden suhteiden jatkuvaan kehitykseen, Uygun sanoi: ”Me allekirjoitamme tänään yhteisymmärryspöytäkirjan Etiopian rautateiden ja Turkin valtion rautateiden pääosaston välillä. Aiomme siirtää TCDD: n kokemuksen, joka on saatu 163: n vuotuisesta historiasta, tukena Etiopialle. ”

Uygun toivoi, että allekirjoitettavasta valloituksesta olisi hyötyä.

La Pyrimme siirtämään suhteita eteenpäin yhteisymmärryspöytäkirjan kanssa

Yohannes on myös viikolla Turkissa, ja ilmoittamalla, että he kiersivät monia palveluita, rakentaminen, koulutus ja totesi, että he näkevät menestystä alan kuljetus.

Yohannes kertoi aikovansa siirtää suhteita entistä pidemmälle tänään allekirjoitettavan yhteisymmärryspöytäkirjan kanssa: "Erityisesti infrastruktuurin kehittäminen, kuljetus, toiminta, henkilöstökoulutusasiat ovat etusijalla."

Hän ilmaisee haluavansa hyödyntää TCDD Yohannesin kokemusta, takavarikointia, kahden maan välisiä pitkäaikaisia ​​suhteita kulttuurisessa ja taloudellisessa mielessä, hän sanoi siirtymään eteenpäin.

Kayalar selitti, että TIKA on toteuttanut lukuisia hankkeita kehittää suhteita Etiopiaan 2005: n jälkeen, ja sanoi, että ne ovat mielellään mukana valloituksessa, joka allekirjoitetaan kehittääkseen suhteita kahden maan väliseen rautatieverkkoon.

Puheiden jälkeen Uygun, Kayalar ja Yohannes allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan rautatiealan yhteistyön parantamisesta ”.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar