IZTO-valtuuskunta toimitti ministerin Turhanin odotukset Izmirin logistiikka-alalla

izto-valtuuskunta välittää odotuksia turhana izmirista logistiikka-alalla
izto-valtuuskunta välittää odotuksia turhana izmirista logistiikka-alalla

Izmirin varajäsen M. Atilla Kayan ja Izmirin kauppakamarin (IZTO) varapuheenjohtajan Cemal Elmasoglu johtama valtuuskunta vieraili liikenne- ja infrastruktuuriministerin Mehmet Cahit Turhanin toimistossa. Vierailun aikana jaettiin erilaisia ​​alaa koskevia mielipiteitä ja vaatimuksia, mukaan lukien RoRo-lentojen uudelleen käynnistäminen Izmirin Alsancakin satamasta ja Kemalpaşa Logistics Centerin toiminta logistiikkaan erikoistuneena teollisuusalueena.

Valtuuskunnan vierailun aikana, johon osallistui İZTO-edustajakokouksen jäsen Ali Karakuzulu ja İZTO-konsultti Hitay Baran, esiteltiin ensin kysymys Alsancakin sataman sulkemisesta RoRo-kuljetukseen. TO Alsancakin satama suljettiin RoRo-kuljetuksiin UKOME-päätöksellä, joka tehtiin elokuussa 28. Pääkaupunkiseudun 2018-neuvottelujen tuloksena Elokuussa 8 tehtiin uusi UKOME-päätös RoRo-kuljetuksen aloittamisesta. Odotamme, että liikenne- ja infrastruktuuriministeriö antaa luvan aloittaa nämä lennot Alsancakin satamasta. Mielestämme on erittäin myönteistä, että ala aloittaa RoRo-lennot, koska se on kilpailukykyisempi logistiikka-alalla, lisää palveluiden valikoimaa ja vähentää viejien kustannuksia vähentämällä RoRo-rahtipalkkoja. ”

KEMALPASA LOGISTICS KILLAGE

Lisäksi esityslistalle otettiin Kemalpaşassa rakenteilla olevan logistiikkakeskuksen viisumikysymys sekä kansainvälisiä tavara- ja henkilöliikennettä harjoittavien logistiikkayritysten työntekijät. Elmasoğlu esitteli ministeri Cahit Turhanille Kemalpaşa Logistics Centerin, joka on maamme ensimmäinen todella logistiikkakeskus, liiketoimintamalliehdotuksen, joka lisää İzmirin logistiikkapotentiaalia ja tekee sektorista kansainvälisesti kilpailukykyisen. Elmasoğlu, Kemalpaşa-logistiikkakeskuksen operaatio, Izmir-kamari ja hyödykepörssit Egeanmeren viejäyhdistyksen mukaisesti meneillään olevassa Dikili- ja Menderes-maatalouden erikoistuneissa organisoiduissa teollisuusvyöhykkeissä (TDIOSB) totesivat, että sama tila voidaan panna täytäntöön. Ministeri Turhan totesi, että tämä ehdotus on erittäin tärkeä julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyön kannalta, joten ne harkitsevat ehdotusta.

IZTO: n jäsenet harjoittavat kansainvälistä tavaraliikennettä ja matkustajia koskettaessaan ulkomailla koettua viisumiongelmaa Elmasoğlua tämän ongelman ratkaisemiseksi palvelumerkillä varustetussa passissa tai miehen lompakossa, kuten passin ilmoittamisessa. Ministeri Turhan totesi, että he seuraavat tarkkaan asiaa ja ovat tietoisia ongelmasta ja ovat pyrkineet ratkaisemaan ongelman sekä kahdenvälisissä että monenvälisissä kansainvälisissä kokouksissa, jotka järjestettiin ministerinä, ja että he jatkavat työskentelyä, kunnes ongelma ratkaistaan.

Kokouksen jälkeen valtuuskunta, ministeri Turhanin ohjeet ja liikenne- ja infrastruktuuriministeriön infrastruktuuri-investointien pääosasto. Yalçın vieraili Eyigünissä ja jakoi yksityiskohtaiset projektiehdotukset. Neuvottelujen tuloksena päätettiin suorittaa yksityiskohtaisempi tutkimus Kemalpaşan logistiikkakeskuksen toiminnasta logistisen erikoistuneen OIZ-mallin avulla.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 11

Ostotarjous: Ohjelmisto- ja tukipalvelu

Marraskuu 11 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: Work Place Doctor Service

Marraskuu 11 @ 11: 30 - 12: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: TÜLOMSAŞ 2020 Year Warehouse-, toimitus- ja kuljetuspalvelut

Marraskuu 11 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar