Sivellin tiellä Kandiran osavaltion sairaalaan

kandira valtion sairaalan tie nester
kandira valtion sairaalan tie nester

Kandiran piirin Orhanin naapurivaltion sairaalaan pääsee Kabaagac-kadun kautta keskustan päätieltä. Kabaağaç-kadun kovan maan vuoksi potilaat vietiin Kandiran osavaltion sairaalaan ambulanssilla. Kandiran osavaltion sairaalan pyynnöstä Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta valmisti asfalttipäällysteen 800-mittarin väliin moottoritien ja valtion sairaalan välillä. Asfalttityöt tekivät tien mukavammaksi.

800-ÄÄNIASFALTI BETONITTEELLÄ

Pääkaupunkiseudun kunta jatkaa työtä tarjotakseen kansalaisille mukavammat ja häiriöttömät tiet, joita koko kaupungin alueella tarvitaan. Tässä yhteydessä tiedeosaston ryhmät, ambulanssit ja ajoneuvot kuljettavat potilaille mukavampaa tapaa päästä Kandiran osavaltion sairaalaan ovat suorittaneet asfalttityöt. Tutkimuksen puitteissa 800 tonnia asfalttia kaadettiin 800-mittarialueelle Kabaağaç-kadun ja valtion sairaalan välille.

Tien uudistaminen ja kunnossapito

Kocaelin pääkaupunkikunta jatkaa keskuksien ja kylien teiden kunnostamista, korjaamista ja kunnossapitoa keskeytyksettä. Korjaus- ja korjaustöiden myötä teiden mukavuus paranee. Suoritettujen tutkimusten ansiosta kansalaisille tarjotaan mukavampi matka ja tyytyväisyys.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar