FESPA Eurasia 2019 tapaa Euraasian Istanbulissa

fespa eurasia tapaa eurasian Istanbulissa
fespa eurasia tapaa eurasian Istanbulissa

Lähtölaskenta on alkanut FESPA Eurasia -yritykselle, joka on Euraasian alueen johtava painomessu, jossa ala on innostunut. FESPA Eurasia 2019, 5-8, missä online-rekisteröinnit ovat alkaneet, aloitti painatus- ja teollisen mainonnan maailman 7: ssä Istanbulin Expo-keskuksessa joulukuussa. kokoontuu kerran. Yli tuhat 10-kävijää tapaa Euraasian alueen johtavien pelaajien kanssa ja hyötyy monista ilmaisista tapahtumista…

Laskenta on alkanut FESPA Eurasia -yritykselle, joka on Euraasian alueen johtava painomessu. FESPA Eurasia 2019, 5-8, jota ala odottaa jännityksellä, 7 on painatus- ja teollisuusmainonnan maailma Istanbulin Expo-keskuksessa joulukuun välisenä aikana. kokoontuu kerran. Ilmainen rekisteröinti FESPA Eurasialle, joka tavoittaa ennätykselliset kävijät tänä vuonna, on alkanut. Yli tuhat 10-kävijää tapaa Euraasian alueen johtavat yritykset ja hyötyvät ilmaisista tapahtumista.

Kuka osallistuu?

FESPA Eurasia 2019, Mimaki Eurasia, Lidya Group, SDS, mattopaperi, Promakim, Optimum Digital Planet, Folpa, Karya Textile, Effe Machine, Istanbul Advertising, Brother, Dupont, ROK Machine, OKI, Zenit LED, Poliset toivottaa vierailijat tervetulleiksi uusilla tuotteilla ja palveluilla. Messut, joissa parhaat brändit tapaavat ja ammattimaiset vierailijat odottavat investointeja ympäri vuoden, järjestetään useita esityksiä.

2000-ulkomaalaiset vierailijat ovat tulossa

FESPA Eurasia -messujen päällikkö Betül Binici kertoi, että Baskı-messumme ovat laajakuvapainanta-asiantuntijoita, silkkipainanta-asiantuntijoita, teollisuuden mainostajia, ulkomainostajia, mainostoimistoja, ajoneuvojen päällystysasiantuntijoita, tuotemerkkien edustajia, markkinointiasiamiehiä, markkinoinnin edustajia. ammattilaiset, graafiset suunnittelijat, sisustussuunnittelijat, suunnittelijat, vaatevalmistajat; Se on suosittu messu, jota seuraavat ei vain kotimaiset, vaan myös ulkomaiset vierailijat. johtava teollinen painaminen ja mainostilaa kansainvälisesti, painatuksella erikoistunut yritys Turkissa Euraasian alueella tapaavat ja odotan yli 2000 kansainvälisiltä vierailijoita messuilla yapacağız.avrasy alueelle vientiin. Joten kokoamme Euraasian Istanbuliin

Ajoneuvojen päällystysmestaruus

FESPA Eurasia 2019 -alueella järjestetään näyttelijöille ja vierailijoille erityisiä tapahtumia. Esitetään ilmainen koulutus- ja informatiivinen sisältö, kuten ajoneuvojen päällystyskilpailu, Print Make Wear (PMW) -tekstiilikokouksen työpaja ja vientiseminaarit. Toimialan seuraajat voivat löytää ilmaisen tarjouskoodin online-rekisteröintiin FESPA Eurasia -sosiaalisen median tilien ja FESPA Eurasia -lehden ilmoitusten kautta.

Tehokkain messu

Joulukuussa järjestettävä 5-8 FESPA Eurasia 2019 on edelleen tuottavin messu. FESPA Eurasia 2019, yksi tärkeimmistä kasvualustoista neljän päivän ajan, täytetään uusimmilla tuotteilla, uusimmalla tekniikalla, oikeudenmukaisilla mahdollisuuksilla, ilmaisilla kilpailuilla, työpajoilla ja seminaareilla.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar