7 tuhansia henkilöstöä vieraili huippukokouksissa, joissa muovattiin tuotannon tulevaisuutta

Tuhat työntekijää vieraili huippukokouksissa, jotka muovaavat tuotannon tulevaisuutta
Tuhat työntekijää vieraili huippukokouksissa, jotka muovaavat tuotannon tulevaisuutta

Robot Investments Summit ja Industry 4.0 Applications Summit 1-3 Lokakuun 2019 päivämäärät pidettiin Yeşilköy Istanbulissa. 10-ihmiset vierailivat tuotantoteknologioiden huippukokouksissa. Kasvu oli 7.064 prosenttia viime vuodesta.

Teollisuusmedia identifioi ensisijaisesti yritykset, joiden suunnitelmissa on investoida tuotantoteknologioihin, julkaisutoimintansa kanssa vuoden aikana. Sitten kukin sektori järjestää boutique-huippukokouksia tarpeidensa mukaan. Tämä minimoi etuyhteydettömien kävijöiden potentiaalin ja antaa näytteilleasettajille viettää enemmän aikaa asiaankuuluvien vierailijoiden kanssa. Tämän järjestelmän avulla Robot Investments and Industry 4.0 -sovellusten huippukokous, joka pidettiin viidennen kerran tänä vuonna, todisti taas monia liikekumppaneita. Kun 2018-ihmiset vierailivat organisaatiossa, joka on opas yrityksille, jotka haluavat automatisoida ja digitalisoida tuotantoprosessinsa, 6.411-sivustossa kävijöiden määrä on tänä vuonna saavuttanut 7.064: n.

Paneelien kiinnostus oli suurta kesäkuun aikana

Huippukokousten puitteissa toteutettavissa paneeleissa; keskusteltiin robottiratkaisuista auto-, kodinkone-, elintarvike-, ruoka-, juoma-, lääke-, pakkaus- ja nopeasti liikkuvilla aloilla. Paneeleissa, joissa alan asiantuntijat osallistuivat puhujina, keskusteltiin kaikista hakemuksista ja alakohtaisista kokemuksista. Paneeleissa käyneellä yleisöllä oli mahdollisuus kysyä puhujilta uteliaisuuttaan. Suurta huomiota herättävissä paneeleissa alakohtaisista sovelluksista ja yritysten omien kokemustensa mukaisesti tekemistä osakkeista tuli digitaalinen etenemissuunnitelma kullekin sektorille.

KANSALLISET JA ULKOISET TEOLLISUUDEN ALALLA KOSKEVAT TÄMÄNKOKOUKSET

Robot Investments and Industry 4.0 Applications Summit and Exhibition kokosi kotimaiset ja ulkomaiset teollisuuden edustajat. Vie huippukokous, joka pidettiin osana organisaation B2B, tehdas robotit ja robottien valmistajat ostavat edustajat osallistuvat yritykset ovat sitoutuneet Turkin kanssa ostavat toisiaan kohtaavat. Venäjältä, Egyptistä, Iranista, Azerbaidžanista, Valkovenäjästä ja Ukrainasta; Neuvottelujen aikana luotiin suuri joukko uusia liikesuhteita, joihin osallistuivat suurten autojen, kodinkoneiden, rakennuskoneiden, traktoreiden, säiliöiden, autojen ja kuorma-autojen valmistajien tehtaiden valtuutettujen ja päätöksentekijöiden osallistuminen.

Vierailijoiden jakelu

Robot Investments Summit- ja Industry 4.0 Applications Summit -segmenttien ulkopuolinen vierailijaprofiili, joka yhdistää yrityksiä, jotka haluavat sijoittaa alan ammattilaisten kanssa ja on ainutlaatuinen alaltansa erilaisella konseptilla, on minimoitu tänä vuonna. Vierailijoiden profiilia arvioitaessa havaittiin, että 50 prosenttia huippukokouksissa käyneistä ihmisistä oli niitä, jotka vaikuttivat suoraan ja päättivät sijoituspäätöksen.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 12

Tarjouspyyntö: Sivas Bostankaya -junamatkustajien kuljetus bussilla

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar