Gebze Darıcan metrolinja ministeriöksi

gebze darica tavata metrolinja
gebze darica tavata metrolinja

Muutosta tehtiin ehtojen määrittelemiseksi liikenne- ja infrastruktuuriministeriön kaupunkien rautatiekuljetusjärjestelmien, metrojen ja niihin liittyvien palveluiden siirtoa, toimittamista ja valmistumista varten.

Niinpä Gebze-organisoidun teollisuusvyöhykkeen (OIZ) –Parican rannikon rautatiejärjestelmän rakentaminen Kocaeliin sisällytettiin kaupunkijunajärjestelmiin, jonka liikenne- ja infrastruktuuriministeriö aikoo toteuttaa.

Presidentin päätös asiasta julkaistiin virallisessa lehdessä; Bakanlığı Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö vastaa Kocaelin metropolialueen kunnan Gebze-organisoidun teollisuusalueen Darıcan rannikkorautatiejärjestelmän rakentamisen edellyttämistä töistä ja toiminnoista. "

Virallinen sanomalehti TÄÄLTÄ

Gebzen organisoidun teollisuusalueen Darica Sahilin metrolinjan esittelyelokuva

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

miten 1

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.