DHL Expressille tullivaltuutettu todistus

dhl expresse tullitulli valtuutettu todistus
dhl expresse tullitulli valtuutettu todistus

DHL Expressistä tuli ensimmäinen kauppaministeriön myöntämä kansainvälinen nopea lentoliikenneyritys, joka tarjoaa yrityksille helppoutta ja etuoikeuksia tullimenettelyissä ja jolla on kansainvälisesti tunnustettu endirilin valtuutettu vastuutodistus ”.

Maailman johtavalle nopealle lentoliikenneyritykselle DHL Expressille on myönnetty kauppaministeriön tulli- ja ulkomaankaupan osaston myöntämä valtuutettu velvoite (YYS) vain luotettaville yrityksille, jotka täyttävät lainsäädännössä asetetut ehdot.

Todistus, joka on kansainvälisesti voimassa nimellä ”valtuutettu taloudellinen toimija” (AEO), annetaan yrityksille, jotka täyttävät tullivelvoitteensa, joilla on säännöllinen ja jäljitettävä rekisteröintijärjestelmä, joilla on taloudelliset standardit, turvallisuus- ja turvastandardit ja jotka voivat suorittaa oman itsevalvonnan.

Istanbul aluejohtaja tulli ja ulkomaankauppaministeri Ozden Yalcin perhe esitteli todistus puolesta DHL Express Turkin toimintojen varatoimitusjohtaja Mustafa kesti Tonguc.

Mustafa Tonguç sanoi arvioidessaan asiaa, sektör Koska olemme ainoa ja ainoa nopeiden lentorahtikuljetusten alan yritys, olemme dokumentoineet täyttävämme tietyt ehdot, kuten turvallisuus ja luotettavuus, jäljitettävyys, tiedon ja asiakirjojen saatavuus. Olimme erittäin ylpeitä kauppaministeriön ja tullihallinnon osoittamasta luottamuksesta. Tiedämme, että sertifikaatti tuo myös uusia vastuita yrityksellemme ja työntekijöillemme. Siksi pidämme huolella huolta varmistaaksemme menettelyjen noudattamisen kaikissa tullimenettelyissä tavalliseen tapaan. Näemme tämän todistuksen tärkeänä askeleena yhteistyön edistämisessä tulliviraston kanssa ja uskomme, että meillä on tilaisuus työskennellä entistä tiiviimmin tulevana ajanjaksona. ”

Tietoja valtuutetusta vastuutodistuksesta

4458 Tulli laki nro 5 / aine mukaisesti akkreditoitu vastuussa Certification järjestämässä kaupan ja muun muassa vapaa-alueita tavoitteiden puitteissa tullimenettelyjen sujuvoittaminen rakennettu tullialueelle Turkin annetaan yrityksille, jotka toimivat vähintään 3 vuotta todellisia ja oikeushenkilöt, julkisten laitosten ja järjestöjen kanssa. Tällä hetkellä vain 450-yrityksiä on tällä sertifikaatilla.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.