Euroopan liikkuvuusviikon tapahtuma Gaziantepissa

euroopan liikkuvuusviikon tapahtuma gaziantepissa
euroopan liikkuvuusviikon tapahtuma gaziantepissa

Pääkaupunkiseudun Gaziantepin kunta käynnisti Euroopan liikkuvuusviikon aktiviteetit, joita vietetään tänä vuonna iskulauseella alı Turvallinen kävely ja pyöräily ”. Pääkaupunkiseudun pormestari Fatma Şahin, Gaziantepin kuvernööri Davut Gül ja monet kunnalliset työntekijät loivat çalış Let's Walk Together e, joka alkoi pääkaupunkiseudun kunnan edessä ja päättyi Gaziantepin linnaan.

Hän puhui Euroopan liikkuvuusviikon avajaisissa pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Sahinille paikallisesta universaaliin, tulevaisuudesta tulevaisuuden kaupunkien tulevaisuuteen.

AHİN: PYÖRÄPOLITIEN TAVOITTEET TAVOITETTU

Şahin sanoi, että Gaziantepin tulisi jatkaa tietään nousevana arvona melkein kaikilla kaupunkikilpailujen aloilla, ja sanoi: ık Suunnittelimme nousevaa Gaziantepia urheilun, kulttuurin ja ennen kaikkea ihmistensä kanssa. Otamme suurimman voimamme ihmisiltä tällä tiellä. Yhdessä Gaziantepin kuvernöörin Davut Gülin kanssa työskentelemme kovasti kaupungin tulevaisuuden puolesta.

Maailma on ottamassa tärkeitä askelia kohti terveellisiä elämäntapoja ja ympäristönsuojelua. Yksi näiden vaiheiden tärkeimmistä osista on kuljetus. Heti sen jälkeen kun minusta tuli presidentti, teimme kuljetussuunnitelman kollegoidemme, etenkin pääsihteerimme kanssa. Kohdassa 2040-2050 etsimme vastauksia kysymyksiin siitä, mihin kaupunki oli menossa. Toteutimme liikenteen yleissuunnitelman samanaikaisesti kehityksen yleissuunnitelman kanssa. Meillä on hätätoimintasuunnitelma ja teimme toimintasuunnitelman keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Tutkimuksissa tekemämme päätösten tarkkuus havaittiin lyhyessä ajassa. Yksi tärkeimmistä tekemistämme päätöksistä on lisätä pyöräilyreittiä. Tänään olemme saavuttaneet puolet 55-kilometripyöräilytavoitteestamme. Aiomme yhdistää polkupyörätiet muihin kuljetusvälineisiin. Tähän liittyy vaikea prosessi. Koska teemme tutkimusta, joka haluaa ihmisten terveellisemmän elämän. Haluamme muuttaa tapaa, jolla ihmiset liikkuvat. Olemme nähneet tutkimuksessamme tekemissä päätöksissä, että kaikki maailman kaupungit toimivat tässä yhteydessä. Tanska ja Alankomaat ovat saavuttaneet korkeimman pyöräilyasteen. Polkupyörien käytön lisääntyminen sisältää terveellisten elämäntapojen kaavan.

Polkupyörän käyttö pidentää inhimillistä elämää 5-lattiaa

Jos käytämme Tanskaa ja Alankomaita, meidän on muutettava tottumuksia pyöräilyyn liittyen. Koska se on halpaa ja terveellistä. Näiden kahden maan suurin ongelma on polkupyörien pysäköinti. Siksi meidän on integroitava maapallon kanssa ja pidettävä kiinni näiden maiden nykyisistä polkupyörien käyttöasteista. Kaikki maat yrittävät parantaa pyöräteitä. Pyöräteillä on paljon työtä. Olemme vain tiellä. Ensinnäkin meidän on luotava verkosto Gaziantepin yliopiston ja asuintilojen välille. Jos pyöräily on säännöllistä, elämämme on paljon pidempi kuin 5. Polkupyörän käyttäjien tappavien liikenneonnettomuuksien määrä laskee 40: lla. Tuemme yhdessä Gaziantepin kuvernöörin Davut Gülin kanssa pyörästöhanketta, johon ministerimme ovat osallisina.

Şahinbey ja Şehitkamil kunta palkitsevat polkupyörien käytön lisäämistä. Se antaa polkupyöriä kansalaisille, jotka käyttävät säännöllisiä polkupyöriä. Joten tämä on erittäin tärkeä työ. Me kannamme velvollisuutemme. Suorittamalla Kuljetusten yleissuunnitelma lisäämme kaupungin pyöräteiden pituutta 55 kilometriin. ”

Gaziantepin kuvernööri Davut Gül sanoi: Views Näemme kuinka tärkeä polkupyörätietosuunnitelma on maailmalle. Tämän hankkeen puitteissa polkupyörien käytön lisääminen kaupungissa ottamalla ihmisten tukea tuo tärkeä käännekohta terveyden kannalta. 5-aikojen lisääntyminen polkupyörien käytön yhteydessä ihmisten elämässä on välttämätön edellytys. Tästä eteenpäin kaikki, jotka tukevat polkupyörätiehanketta, ansaitsevat kiitoksen. ”

Puheiden jälkeen presidentti Şahin antoi polkupyörälahjan Mehmet Ali Günelille, joka käytti eniten julkista liikennettä 2019: ssä, ja Atilla Külekçille, yliopisto-opiskelijalle, joka piti eniten GAZİBİS-järjestelmää.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.