IMM 'Sports on the Metro' -tapahtuma

Ibbden-metro on urheiluaktiviteettia
Ibbden-metro on urheiluaktiviteettia

Istanbulin pääkaupunkikunta järjestää erilaisia ​​tapahtumia 23-30 syyskuun välisenä aikana osana Euroopan urheiluviikkoa. Toimintojen tarkoituksena on lisätä Istanbulites-liikkuvuutta jokapäiväisessä elämässä.

Istanbulin pääkaupunkikunta tarjoaa kaikenlaista tukea Istanbulin asukkaille heidän elämänlaadunsa parantamiseksi elämällä tervettä ja aktiivista elämää. IMM; Puiston urheilumahdollisuudet, urheiluvälineet rannoilla sekä kävely- ja lenkkeilyalueet tekevät urheilusta Istanbulin kansalaisten saatavilla.

"Metro on urheilua"

Istanbulin pääkaupunkikunta, joka jatkaa urheilun tukemistaan ​​vuoden 365-päivänä, järjestää erilaisia ​​tapahtumia Spor On Sports on the Metro -organisaation kanssa tämän vuoden syyskuun 2015 - 23 välisenä aikana osana 30: n jälkeen vietettyä Euroopan urheiluviikkoa. Toiminnot tuovat esiin vaihtoehdot, joita Istanbulin asukkaat voivat käyttää päivittäisen työnsä aktiivisuuteen lisäämiseksi.

Joka päivä 2: llä on yli miljoona matkustajaa, ja Istanbulin metroissa järjestetään erilaisia ​​urheiluaktiviteetteja. Yenikapı-metroasemalle perustettavalle alueelle; järjestetään liikkuva urheilurata, pyöräilysimulaatio, minigolfrata. Lisäksi kansalaiset, jotka haluavat mitata öljyä alueella.

Yllätys urheilutapahtumat…

alkaen IMM tiedotusvälineitä edistämään Istanbulin urheilua ja toimintaa koko viikon sekä sosiaalisessa mediassa European Sports Week virallisesta lähettiläänä ja Turkin yleisurheilun Turkissa 110 metrin aitajuoksu haara 14 toisen, 60 metrin aitajuoksu oksat, jotka voidaan ajaa alle 8 sekuntia, ensimmäinen Turkin urheilija, joka Batuhan Mr. Grant Eruygunia sisältävät tietoisuusvideot julkaistaan. Eurooppalainen urheiluviikon toiminta, joka tuo yllättäviä urheilutapahtumia Istanbulin metroasemille, alkaa 23 syyskuun 2019 maanantaina klo 10: 30 Yenikapı-metroasemalla.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar