Ankara Sivas YHT Line on tarkoitus saada valmiiksi 2020: n lopussa

ankara sivas yht -linja on tarkoitus valmistaa loppuun
ankara sivas yht -linja on tarkoitus valmistaa loppuun

Sivas, Yozgat, Ankara YHT linjan työtä tutkia johtaja Fuat Oktay "Turkki aattona uuden kasvatus, kasvatus ylös samaan valtionrautateiden jatkuu samalla nopeudella. Olen erittäin tyytyväinen työhön. Olin erittäin tyytyväinen näkemääni. ”

Varapuheenjohtaja Fuat Oktay, perjantaina elokuussa toteutettava 9 Yozgat-ohjelma rakennustöiden alla jatkuu intensiivisesti päivittäisessä Ankara-Sivas YHT -projektissa Sorgunin rakennustyömaalla.

TCDD Pääjohtaja Ali Ihsan sopivaa hanketta jatkuvasti tietoa alalla työskentelevien ja yhdessä seurueineen rautatie tehdyn työn lisäksi tutkittiin Oktay sanoi lausunnossaan, Turkin kaikki, aikataulun mukaan todennut, että kaikki investoinnit kussakin kulmassa kertoi ratsastaa täydellä nopeudella.

Oktay, sanoi: ”Täällä nopea junaprojekti Ankarasta Sivasiin 810 kilometrilinjan 405 lähtö, 405 saapuminen. Olen löytänyt tutkimukset melko hyvin paikan päällä. Saimme yksityiskohtaisen tiedotuksen. Jos tämä on vuoden loppu, aloitamme melkein koeajon, mutta jos se on loppu, olemme valmiita saattamaan tämän linjan loppuun 2020: n loppuun mennessä. Liikenneministeriömme ja kaikki yksikkömme toimivat tämän ohjelman mukaisesti. Vastaavasti resurssien siirrot jatkuvat. ”

POIKKI TUNNUSSA ULKOISESTI, MITÄ NÄTÄ ”

Oktay huomautti, että matka Ankaran ja Sivasin välillä tavanomaisella linjalla kesti 12 tuntia. ”Kun YHT valmistuu, nämä kaksi tuntia vähenevät. Tunnin Yozgatista Sivasiin, tunnin Yozgatista Ankaraan. Sieltä se integroidaan muihin linjoihin ja olemme integroineet sen Istanbuliin. Tuhannet 213 kilometriä ovat jo suorittaneet YHT-linjamme. Toivon, että olemme valmistuneet täällä ylimääräisenä linjana alusta alkaen, nopeutamme investointeja tällä alalla

Oktay, 11 liikenne- ja valtion rautateiden ministeriössä. Korostaen, että he ovat mukana toisessa kehityssuunnitelman tutkimuksessa; Uz Yritämme myös muuntaa tavanomaiset linjat nopeaksi junalinjaksi erityisillä merkinanto- ja teknisillä päivityksillä. Se oli silloin, kun maa on jo Turkin logistiikkakeskuksia, merellä ja ilmassa saavuttanut vahvan infrastruktuurin, logistiikan keskukset ovat yhdistäneet monissa maakunnissa, se vahvistuu. Tämän osuus taloudessa ja investoinneissa on paljon enemmän kuin ajattelemme. Turkki Toivottavasti tällä kertaa, me kutsumme aattona uuden kasvatuksen. Valtion rautatiet samalla puolustuksella, sama nopeus jatkuu. Olen erittäin tyytyväinen työhön. Olin erittäin tyytyväinen näkemäänni ..

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.