Historiallinen Kağıthane-rautatielinja löytää elämän

historiallinen kagithane-rautatie tulee elämään
historiallinen kagithane-rautatie tulee elämään

Kağıthanen kunnan ja aurinkovoimalan sekä langattoman decovil-linjan työ valmistui.

Suunniteltu nostalgiseksi raitiovaunuksi Eyup sultan-kadulla Kağıthanessa, 3 km: ssä, tavoitteena on kuljettaa 6000-matkustajia päivässä decovil-linjalla, joka on suunniteltu nykypäivän tekniikalle sopivaksi.

Kysyimme Can Saraçoğlulta, Metroray Construction Companyn rakennusvalvojalta ja tekniseltä toimihenkilöltä, ı 7 on valmistunut tammikuusta alkaen Kağıthane decovil -hankkeen 3 km kaivutöihin. . Ainoat jäljellä olevat tärkeät risteykset ovat työn tekeminen Kagithanen kunnan kanssa. Työmme jatkuu keskeytyksettä päivällä ja yöllä, ja siirrymme jatkuvasti Sadabadin kulttuurikeskuksen eteen. Työskentelemme ja järjestämme Kağıthanen kunnan kanssa. Meidän linjamme alkaa Eyüpin Sultan Caddesin kultainen sarvi ja saavuttaa Kağıthanen metroaseman viaduktit ja päättyy Sadabadin kulttuurikeskuksen eteen. Linjalla on 1-kojelaudat ja asema voidaan lisätä tarvittaessa. Dekovil-linjan kiskot ovat myös erityisiä tuotantokiskoja, ja linjan tuotanto jatkuu päivällä ja yöllä keskeytyksettä. Tietenkin siellä on junan osio. Tähän hankkeeseen ATALAR Makine on tuottanut ATALAR Makinen kotimaisia ​​ja kansallisia 4-kappaletta nostalgisia vaunuja ja 2-kappaleita. Kuten ATALAR Makine iniMETRORAY, suunnittelemme ja valmistamme tehtaallamme. Tätä varten työskentelemme vahvan insinööritiimin kanssa, joka valaisee organisaatiomme tulevaisuutta. Vaikka Dekovil-juna on nimetty nostalgiseksi, sillä on sähkömoottori, joka sopii nykypäivän olosuhteisiin ja se toimii aivan ympäristöystävällisenä. Toisin sanoen se hyötyy sekä aurinkoenergiasta että akkukäytöstä, joten se edistää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä. Ennen kaikkea maamme kannalta tämä juna on suunniteltu kotimaan tuotannoksi A: sta Z: hen. Tämä on erittäin suuri askel maallemme. Minä, ystäväryhmäni, koulun suunnittelu- ja tuotantoryhmä tehtaallamme, ja yritys on ylpeä siitä, että olemme osa tätä projektia.

Saraçoğlu sanoi, X Kuten tiedätte, 1914-1916: n Kağıthanen rautatien päivämäärien välillä on decovil-linja. Hiili kuljetettiin Mustanmeren rannikolta hiilen toimittamiseksi Silahtarağan voimalaitokselle. Uskomme, että tämä linja on suuri investointi Istanbulille ja sen historiallinen merkitys Kağıthanelle ja sen panos matkailuun. Tällä rivillä on erilainen merkitys maamme kannalta

Dekovil-tarjous METRORAY İNŞAAT ELEKTROMEKANİK SAN.TİC. Inc. 8.850.000.00-yhtiö otti TL: n hinnan.

DEKOVIL LINEIN YLEINEN HISTORIA

Ensimmäinen raitiolinja ları Haliç - Mustameri Sahara Line tı on Istanbulin Silahtarağan voimalaitoksen ja kaupungin pohjoispuolella sijaitsevien ruskohiilikaivosten välinen rautatie. Silahtarağan voimalaitos, joka käytti Zonguldakista poistettua ja Istanbuliin meritse vietyä kivihiiltä, ​​alkoi kokea kivihiilen tarjontaa ensimmäisen maailmansodan aikana. Tästä syystä ottomaanien Anonymous Electric Companyn perustamisen löytäminen halvimman ja lyhimmän tavan löytämiseksi kivihiiliratkaisuihin on kehittänyt useita ratkaisuja. Tämän seurauksena päätettiin, että Eyüpin piirin sisällä sijaitsevan Ağaçlın kylän ruskohiilen louhoksista uutettu kivihiili tuodaan voimalaitokseen uudella linjalla. 1914 Helmikuussa 1 aloitettiin linjan ensimmäisen osan, Silahtarağa - Ağaçlı-decovil -linjan, rakentaminen ja ensimmäinen vaihe valmistui lyhyessä ajassa ja otettiin käyttöön heinäkuun 1915issa.

Vaatimusten mukaisesti linjan laajennus tuotiin esityslistalle ja 20: n toinen vaihe 1916 oli linjan toinen päivä.

Göktürkin ja Kemerburgazin läpi kulkeva linja jaettiin kahteen konttoriin Kemerburgazissa. Yksi 43-kilometrin pituisen linjan riveistä oli Kağıthane-virran seuraaja, ja se kulki pitkän kaaren alle ja tapasi Mustanmeren Ağaçlı-kylässä. Toinen käsi kulki Belgradin metsän läpi ja saavutti Mustanmeren Çiftalanin kylässä. Linjan molemmat päät, jotka saavuttivat Mustanmeren rannikon, liittyivät toisiinsa 5-kilometreillä ja Kemerburgazin pohjoispuolella luotiin rengas ja muodostettiin 62-kilometrin raitiovaunu.

Koska Mustanmeren kenttälinja rakennettiin yksisuuntaiseksi, joillakin alueilla rakennettiin liikkuvia linjoja, jotta vastakkaisiin suuntiin tulevat junat voisivat kulkea ilman tukkeutumista. Lisäksi reittireitin maasto-olosuhteet vaativat useita siltoja.

Linja siirrettiin kauppaministeriölle 1922issa ja talousministeriölle tasavallan julistuksen jälkeen. Joidenkin linjan osien käyttöä jatkettiin 1956: iin saakka, mutta aika pieneni. Nykyään, vaikka linjan radat löytyvät, suurin osa linjasta on haudattu maahan.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.