Kuljetus Muğlassa

Muğlan Metropolitanin kunnan palkittu "Transformation in Transportation" -projekti on tullut entistä helpommaksi Muğlassa.

Kansalaiset ovat entistä viihtyisämpiä, taloudellisempia ja julkisen palvelun kannalta yleisempää ymmärrystä julkisen liikenteen järjestelmästä, jota 2015in julkinen bussijärjestelmä hallinnoi ja joka aloitti Muğlan kunnan muutoksen Transformation in Transportation -hankkeen puitteissa.

Kun Muğlalle otetaan käyttöön huippuluokan ajoneuvot, joissa on liikuntarajoitteinen ramppi, ilmastoitu, kameranauhoitusjärjestelmä ja ympäristöystävällinen moottori, kuljetuksen laatu kasvaa, kun taas 65in vapaa-aika oikealle, vammaiset, lähellä marttyyrejä, veteraaneja ja muita kansalaisia ​​on mukava julkinen bussi. voi hyötyä.

2015ista lähtien 93-kuljettaja osallistui 2012-järjestelmään marraskuussa, ja 1202-kuljetin osallistui XNUMX-ajoneuvoihin koko maakunnassa.

Muğla Metropolitan Municipality aloitti Transformation of Transportation -projektin, jonka tarkoituksena on järjestää kuljetuspalvelut inhimilliseen ja ympäristöystävällisyyteen ja tarjoaa laadukasta ja luotettavaa palvelua ensimmäisenä palkintona Transist Transportation -kongressissa, joka on yksi maailman johtavista liikennekongresseista.

Hanke, joka on voittanut ensimmäisen sijan, koska se sisältää kaupunkielämää helpottavia innovaatioita, vaikuttaa myönteisesti kaupunkitalouteen, edistää ympäristöystävällisen liikennejärjestelmän luomista ja sisältää myös innovaatiot, on myös monien suurkaupunkien malli.

Muğlan kunnan kaupunginjohtaja Osman Gürün totesi, että ne ovat toteuttaneet monia palveluja kaikkialla Muğlassa niiden perustamispäivästä lähtien ja että he yrittävät jatkaa palveluja, jotka helpottavat kansalaisten elämää ja lisäävät esteettisyyttä ja arvoa.

Muğlan kunnan kaupunginjohtaja Osman Gürün; ”Ihmisemme pitäisi hyötyä kuljetuspalveluista parhaalla mahdollisella tavalla, ja kuljettajamme pitäisi ansaita leipää tältä sektorilta. Liikennemuutospalvelumme avulla pyrimme varmistamaan, että kansalaiset saavat palveluja, joilla on uusinta, ympäristöystävällistä, vammaista ramppia ja turvallisia ajoneuvoja, ja samalla varmistamme, että kansalaisilla, joilla on oikeus lailliseen matkustamiseen, on oikeus näihin oikeuksiin. Kun aloitimme kuljetuksen muutoksen, otimme kuljettajien ja osuuskuntien ajatukset ja toimimme yhdessä hankkeen toteuttamiseksi. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä menestyksellemme. Muğla on myös tämän palvelun arvoinen. Palvelemme ihmisiä tietyssä kurinalaisuudessa ja tietty sääntö Muğlassa, kauppiaat ja matkustajamme ovat tyytyväisiä tähän tilanteeseen. Pyrimme edelleen palvelemaan rakkaudella, suvaitsevaisuudella ja hymyllä yrittämällä ymmärtää toisiaan yhtenäisyydessä ja yhteenkuuluvuudessa.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.