Turkki tuli maailmanmestari mega hankkeita

Turkki tuli maailmanmestari mega-hankkeisiin: kiitosta tuli Maailmanpankin Turkin mega hankkeita. Mukaan raportin osallistumisesta yksityissektorin infrahankkeissa Turkin ja 35.6 6.4 miljardin kolmas lentoasemalla Gebze-Izmir moottoritie miljardia dollaria viime vuonna 40 prosenttia maailman investoinnit hän on imenyt.
Maailmanpankki julkisti tietokannassa uusia tietoja yksityisen sektorin osallistumisesta infrastruktuurihankkeisiin. pankki sanoi kirjallisessa lausunnossa koskien tietoja, Turkin 2015 vuotta 44.7 miljardia kirjaa, joita esitettiin määränä nostaa baarin 7 projektin taloudellinen sulkeminen. Kuvaus liikenteen alalla Turkissa ja kolmas lentokenttä 35.6 6.4 miljardia Gebze-Izmir moottoritie miljardia dollaria viime vuonna 40 prosenttia maailman investointeja, jotka myös imee sanoi. ”Maailmanlaajuiset 2015-investoinnit pysyivät suurelta osin ennallaan edelliseen vuoteen verrattuna ja 111.6 oli miljardi dollaria. Vaikka aurinkoenergian investoinnit ylittivät 72-prosentin viimeisten viiden vuoden keskiarvon, uusiutuvan energian investoinnit olivat lähes kaksi kolmasosaa yksityisen sektorin investoinneista.
Julkilausumassa todettiin, että viime vuonna tuli kuluneeksi mega-paljon "houkuttelivat eniten investointeja viiden ensimmäisen maissa vastaavasti 2015 Turkki, Kolumbia, Peru, Filippiinit ja Brasilia ovat olleet. Nämä viisi maata muodostivat 74 miljardia dollaria kehitysmaiden maailmanlaajuisten sitoumusten 66: na. "
500 miljardia dollaria mega-hankkeisiin
Proje 2015 on merkitty mega-sopimuksilla maailmassa ja ennätysmäärä 40-hankkeita on ylittänyt 500 miljoonan dollarin ”, lausunnossa todettiin. Maailmanpankin julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksien täytäntöönpanoryhmän johtaja Clive Harris sanoi, että tiedot osoittivat, että investoinnit muihin kehittyviin talouksiin nousivat nopeasti $ 99,9 miljardiin. Harris sanoi, että tämä merkitsisi 92-prosentin lisäystä vuosittain, X sanoi: X Näiden maiden 11 on sitoutunut vähintään 2015 miljardiin dollariin 1issa. Tämä on selvästi aiempien vuosien yläpuolella. Jotkut maat, kuten El Salvador, Georgia, Liettua, Montenegro, Uganda ja Sambia, ovat alkaneet nousta jälleen kahden vuoden kuluttua.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 24
Kohti 24

Tarjouspyyntö: Level Crossing Guard Service

Lokakuu 24 @ 14: 00 - 15: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.