Akuutti lumiurheilu Little Ski Team

Akuutti lumilaji Pieni hiihtotiimi palkintokorokkeella: Akuutti lumilaji Pieni hiihtotiimi palkintokorokkeella Stage-kilpailuissa Uludağissa!

MEDICALPARK-VBG merenkulkuun Pegasus Airlines sponsorointi rodun VÄLITÖN Snow Sports Junior Team, Bursa / Uludag järjestetään Ski Center in 7-8 maaliskuussa 2014 historiaa, Turkki pieniä että 190 urheilijaa osallistui liittyi 12 urheilijoiden Point Ski kilpailu. Pikku Pujottelu ja suurpujottelu kurinalaisuus miesten Luokka Gold 2, 2 pronssi, pikkutyttö pujottelussa kuria, voitti pronssia kategoriassa 1 VÄLITÖN vähäluminen joukkueurheilussa Ski Championship Turkissa pyrkii mestaruuden.

Eren İŞÇİMENLER kultahitsaus Little Men -luokassa, Erke BESLER pronssi, Eral BESLERin kulta slalom, Eren İŞÇİMENLER pronssi, Fairy TÜFEKÇİ pronssia kategorian Tytöt. Näiden tulosten perusteella AKUT-joukkue voitti 12: n jaetun 5-mitali, osoittaen, että 27-28 oli myös vakuuttava maaliskuun 2014-kisoissa.