Viimeinen toinen kori toi voiton Tarzans of the Basketille

Manisa Büyükşehir Belediyespor Clubin koripallojoukkue isännöi Onvo Büyükçekmecea Manisassa. Vierasjoukkue aloitti ottelun hyvin ja päätti ensimmäisen erän 27-24.

Toisella jaksolla nähtiin kovaa taistelua, mutta Ayberk Olmaz varmisti, että pisteet olivat tasan 11 pisteellä ilman, että laukaus epäonnistui. Ensimmäinen puoliaika päättyi Onvo Büyükçekmecen johdolla 54-49.

Tarzans of the Pota, joka aloitti toisen puoliajan suurella ponnistelulla hyökkäyksessä ja puolustuksessa, pelasi tehokkaasti Pako Cruzin, Fatts Russellin ja Ryan Lutherin kanssa. Manisa BBSK johti 75 pisteellä pisteillä 60-15 ja saavutti ottelun suurimman eron. Vihreä-valkoinen joukkue onnistui pääsemään viimeiseen jaksoon edellä lukemin 75-68 Onvo Büyükçekmecea vastaan, joka teki kriittisiä osumia viimeisessä jaksossa.

Manisa BBSK, joka onnistui siirtymään johtoon loppujakson viimeisillä minuutteilla, sai vastustajansa kiinni, joka teki toiset mahdollisuudet antamillaan hyökkäyspalloilla. Kun peliä oli jäljellä 24 sekuntia, Onvo Büyükçekmece osui 3-osoittimeen Yannick Frankien kanssa ja meni johtoon 93-92. Tarzans of the Pota, joka osui Pako Cruzin ottelun viimeisessä hyökkäyksessä, voitti henkeäsalpaavan ottelun lukemin 94-93.

Pako Cruzista tuli ottelun arvokkain pelaaja 28 pisteellä, 5 syöttöpisteellä ja 4 levypallolla. Fatts Russell oli toinen nimi, joka erottui 22 pisteensä ja 8 syöttönsä ansiosta. Ryan Luther teki tuplatuplauksen 14 pisteellä ja 11 levypallolla. Ayberk Olmazista tuli toinen joukkueen kaksinumeroinen maalintekijä, joka teki 14 pistettä menettämättä yhtään laukausta. Emanuel Terry viimeisteli ottelun 9 pisteellä, Barış Çağan Özkan 3 pisteellä, Mustafa Baki Görür ja Ege Arar kumpikin 2 pistettä.