Manisan urheilijat kilpailevat Ordussa

Kadettijudon maakunnan mestaruuskilpailut Manisassa käytiin Monitoimihallissa 23. huhtikuuta kansallisen itsemääräämis- ja lastenpäivän innostuksella. Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo -joukkue saavutti kilpailuissa 10 mitalia ja sai suuren edun vastustajiinsa nähden. Vihreävalkoisessa joukkueessa kultamitalin voittivat Ali Çam 38 kilolla, Kayra Karadağ 42 kilolla, Ali Taha İnci 46 kilolla ja Osman Yıldırım 50 kilolla. Yiğit Enes Çetin 38 kilolla, Nejlanur Tokgöz 40 kilolla, Süleyman Said Çimen 42 kilolla ja Zeynep Baysal 44 kilolla tulivat myös toiseksi ja voittivat hopeamitalin. Mehmet Karakuzu ja Halil Efe Çınar tulivat 2. sijalle ja voittivat pronssia 42 kilossa. Vihreävalkoiset urheilijat saavuttivat merkittävän menestyksen 3 mitalilla ja pääsivät osallistumaan Stars Turkey Judo Championshipiin, joka järjestetään Ordussa 10.-3.-4. toukokuuta.