Konyalle 6 mitalia judosta

Konya Büyükşehir Belediyespor judojoukkue teki meistä ylpeitä mitaleilla, joita se keräsi sekä kotimaassa että ulkomailla maajoukkueen pelipaidalla.

Antalyassa järjestetyssä International Cadet European Cupissa, johon osallistui yhteensä 19 urheilijaa 367 maasta, Turkin puolesta kilpailevat Büyükşehir Belediyespor -urheilijat voittivat 1 mestaruuden, 2 hopeaa ja 2 pronssia.

63 kilon sarjassa kilpaileva Sinem Oruç lisäsi menestyksiinsä uuden. Menestyksekäs urheilija tuli mestariksi eliminoimalla vastustajansa ja toi kultamitalin maamme. 73 kilon sarjassa kilpaileva Ömer Faruk Turgutlu jätti organisaation hopeamitalilla ja hänestä tuli Konya Büyükşehir Belediyesporin ensimmäinen Euroopan Cupin mitalivoittaja miesten sarjassa. Kun Aleyna Sena Koyak oli toinen pääkaupunkiseudun urheilija, joka voitti hopeaa 48 kilolla, Havva Sena Tokmak 40 kilolla ja Selin Beştav 52 kilolla voitti myös pronssia 3. sijalla kilpailujen tuloksena. Turkki kilpaili Antalyassa pidetyissä kilpailuissa 62 naisen ja 66 miehen judokan kanssa, ja se täydensi järjestelyn yhteensä 2 mitalilla, joista 5 kultaa, 8 hopeaa ja 15 pronssia.

TOINEN SIJA BOSNIA-HERTSEGOVINASSA METROPOLITALALTA URHEILIJALTA

Toisaalta Bosnia-Hertsegovinan pääkaupungissa Sarajevossa järjestetyssä International Youth European Cupissa; Maiden kärjessä oli Turkki, joka voitti 4 kultaa, 3 hopeaa ja 4 pronssia. Tatamilla 52 kilon sarjassa kilpaillut Konya Büyükşehir Belediyesporin Şeyma Yıldırım tuli toiseksi ja toi hopeamitalin kaupunkiimme.