Tofaşista tuli koripallon Bursa Derbyn voittaja

Turkin Insurance Basketball Super Leaguen 25. viikolla nähtiin Bursa derbyjännitystä.

Bursaspor oli tehokas TOFAŞ-joukkue TOFAŞ Sports Hallissa pelatun ottelun ensimmäisessä erässä. 14-24.

Vihervalkoisella joukkueella oli vaikeuksia hallita peliä, koska se ei löytänyt rytmiään toisella neljänneksellä. Vierasjoukkue meni pukuhuoneeseen voitolla 39-51.

Ottelun kolmannella neljänneksellä Bursaspor palasi peliin fanien tuella. Kotijoukkue kavensi eroa ja pääsi viimeiseen erään lukemin 68-71.

Viimeisellä neljänneksellä nähtiin kovaa taistelua. 5 minuuttia ja 33 sekuntia ennen neljänneksen loppua Bursaspor nosti tilanteen 80-80. Yhteisten pisteiden jälkeen TOFAŞ voitti Bursan derbyn 89-95.

Salonki: TOFAŞ Urheiluhalli

Erotuomarit: Fatih Arslanoğlu, Orhan Çağrı Hekimoğlu, Murat Ciner

Bursaspor Info Investment: Michael Young 18, Erick Neal, Ömer Utku Al 2, Davis Michineau 14, Semih Erden 8, Berk Can Akın, Ahmet Can Duran, Anthony Brown 25, Sarper David Mutaf 11, Mehmet Atalan, Metin Türen, Johny Hamilton 11

Päävalmentaja: Serhan Kavut

TOFAŞ: Özgür Cengiz, Cassius Winston 24, Tevfik Akdamar 3, Caleb Homesley 18, Batın Tuna, Tolga Geçim 7, Can Çevikel, Marcus Denmon 12, Ege Demir, JJ Obrien 16, Austin Willey, Mustafa Kurtuldum 3

Päävalmentaja: Orhun Ene