Turkin kivihiililaitos palkkaa 10 työntekijää

Turkki Kivihiili Enterprises
Turkki Kivihiili Enterprises

Vuoden 2022 yleisen investointi- ja rahoitusohjelman puitteissa työlain nro 4857 ja merityölain nro 854 alaiseksi vakituiseksi työntekijäksi, kenraalin maanpäällisillä työpaikoilla. Turkin kivihiililaitoksen osasto, taulukossa määritelty ammatti ja koulutuksen asema sekä "menettelyt ja periaatteet, joita sovelletaan työntekijöiden rekrytointiin julkisiin instituutioihin ja organisaatioihin" "Lakia koskevan asetuksen" määräysten mukaan yhteensä 10 pätevää työntekijää rekrytoidaan Zonguldakin työvoimatoimiston kautta ja suoraan arvalla. Pyyntömme perusteella Zonguldakin työvoimatoimisto tekee 05 päivän ilmoituksen 06 – 2023 välisenä aikana. Ehdokkaat hakemaan; hänen on oltava täyttänyt 09 vuotta hakupäivän viimeisenä päivänä, eikä hänen on oltava täyttänyt 06 vuotta hakemuspäivän ensimmäisenä päivänä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

📩 02/06/2023 09:51