Kausi avattu Izmir Midilli -lauttapalveluille

Kausi avattu Izmir Midilli -lauttapalveluille
Kausi avattu Izmir Midilli -lauttapalveluille

Kausi on avattu İzmir – Lesvos -lennoilla, jotka İZDENİZ aloitti iskulauseella ”Reittimme on Mytilene”. İhsan Alyanak, joka saavutti 90 prosentin käyttöasteen ensimmäisellä matkallaan, lähti Alsancakin satamasta 267 matkustajan kanssa. Tänä vuonna matkustajat voivat matkustaa polkupyörillä Lesboksen lennoilla.

Izmirin kaupunginkaupungin kaupunginjohtaja Tunç SoyerİZDENİZin merimatkailun edistämistavoitteen mukaisesti İZDENİZin kesällä tekemät İzmir - Lesvos -matkat aloittivat vuoden 2023 ensimmäisen matkan iskulauseella ”Reittimme on Mytilene”. 50 matkustajaa lähti Izmiristä Lesbosiin ensimmäisellä lennolla viime vuonna, kun taas tämän vuoden ensimmäisellä lennolla saavutettiin 90 prosentin kapasiteetti ja 267 matkustajaa. Izmirin asukkaat menivät Izmir Alsancakin matkustajasatamaan joko julkisilla kulkuneuvoilla tai omilla ajoneuvoillaan ja suorittivat liiketoimensa İZDENİZ-henkilöstön avulla. Matkustajat lähtivät Lesbokseen Alsancakin satamasta aamulla klo 08.30 İZDENİZin nopealla İhsan Alyanak -risteilyaluksella.

"Avauduimme kansainvälisille vesille Persianlahden sisäisistä kuljetuksista"

İZDENİZin pääjohtaja Ümit Yılmaz kertoi İzmir Midillin tutkimusmatkoista ja sanoi: "Tänään aloitamme İzmir Alsancak – Midilli -retkikunnat vuodelle 2022 iskulauseella "Reittimme on Mytilene", joka toteutettiin ensimmäistä kertaa vuonna kesäkaudella 2023. Izmirin pääkaupunkikunnan pormestari Tunç SoyerKiitämme sinua. Hän on aina ollut kanssamme tämän projektin alusta loppuun. Presidentillämme oli tavoite; Matkailun edistäminen meriliikenteen avulla. Haluamme näyttää näillä tutkimusmatkoilla esimerkkiä voittojen tekemisestä sekä matkailussa että osapuolten välisessä kaupassa. Jälleen Izmir Marina -työmme jatkavat amatöörimerenkulun edistämistä merimatkailussa. Me İZDENİZina olemme avautuneet kansainvälisille vesille, ja olemme avautuneet myös venesatamaliiketoiminnalle. Toivottavasti tuomme merenkulun lähemmäs kansaamme", hän sanoi.

"Haluamme kaikkien hyötyvän näistä tutkimusmatkoista"

Ümit Yılmaz sanoi, että kiinnostus kasvaa päivä päivältä: "Olemme erittäin tyytyväisiä tutkimusmatkoja kohtaan osoittamaan kiinnostukseen. Tänä vuonna saimme valmiiksi määrän, joka on lähellä myytyjen lippujen määrää kaikilla viime kauden lennoilla", hän sanoi.

Yılmaz sanoi: "Taloudelliset vaikeudet eivät tunne vain İzmirissä vaan koko maassa. Polttoaine- ja henkilöstökulut ovat melko korkeat. Pääkaupunkikuntamme tukee meitä tässä asiassa ja pitää näitä tutkimusmatkoja erittäin tärkeänä. Siksi haluamme kaikkien hyötyvän näistä tutkimusmatkoista. Ensinnäkin aloitimme 18-vuotiaista nuorista. Meillä on suunnitelmia yli 65-vuotiaille tulevaisuudessa. Mutta toistaiseksi kuljetamme intensiivisestä koulutuskaudesta tulleet opiskelijamme 18-vuotiaaksi asti 50 prosentin alennuksella. Ensi kerralla he voivat matkustaa polkupyörällä. Pyöräily voi olla erittäin tehokasta Lesboksella", hän sanoi.

“Mytileneen käyminen on erittäin helppoa ja yksinkertaista”

Matkustajat, jotka osoittivat suurta kiinnostusta ensimmäistä matkaa kohtaan, ilmaisivat näkemyksensä seuraavin sanoin;

Cem Sağel: ”Oli hieno palvelu nousta İzmiristä ja lähteä Lesbokselle. Meille on erittäin mukavaa matkustaa täältä, ilman autoon istumista, paikasta, joka on lähellä kotiamme. Hinnat ovat erittäin edullisia. Yleensä täältä autolla Ayvalıkiin lähteminen on paljon edullisempi sovellus kuin sieltä uudelleen lähteminen.

İmran Çıtak: "Tämä päivä on erittäin hyödyllinen İzmirin asukkaille ensimmäistä kertaa; siitä tulee erittäin mukavaa. Ayvalıkista oli melko vaikeaa mennä Lesbokseen. Tällä tavalla se oli erittäin helppoa ja yksinkertaista. Suuri kiitos kunnalle. Hinnat ovat edullisemmat, useammat ihmiset lomailevat."

”Arvosimme kohtuullisen hinnan ensimmäisellä kerralla”

Seda Gürer: ”Olemme erittäin tyytyväisiä. Sen sijaan, että menisimme Ayvalıkiin, nousemme ja menemme suoraan täältä, 5 minuutin päässä talostamme. Pidämme hauskaa merellä ajon aikana. Käytämme sitä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Koska menimme lasten kanssa, hinnat ovat myös mielestämme erittäin kohtuulliset. Uskon, että siitä tulee nautinnollista.”

Aydın Savran: ”Olemme erittäin iloisia, että kuntamme tarjoaa edullisia lippuja. Arvioimme sen vasta ensimmäistä kertaa. Äitini ja isäni ovat poissa ensi viikolla. Olemme erittäin iloisia saadessamme tällaisen mahdollisuuden. Tämä on ensimmäinen kerta, kun menemme Kreikan saarille. Mahdollisuus mennä Alsancakin satamasta ja kohtuulliset hinnat auttoivat meitä paljon. Chiokselle on vaihtoehto, mutta Mytilene on edullisempi näillä mahdollisuuksilla.

Pyöräily Mytileneen alkoi

İZDENİZin İzmir - Midilli -lennot jatkuvat 3 saakka. Se lähtee Alsancakin satamasta joka perjantai klo 2023 ja paluu Mytilenen satamasta klo 08.30 joka sunnuntai. Alsancakin satamasta lähtevä laiva "İhsan Alyanak" telakoituu Midillin satamaan 18.00 tunnin ja 2 minuutin kuluttua. Kauden aikana järjestetään lisämatkoja sekä Lesboksen satamaan että Plomarin satamaan molempien osapuolten vaatimusten mukaisesti. Matkustajamme, jotka haluavat matkustaa Izmir - Lesvosille, voivat osallistua polkupyörillään, mikäli heille ilmoitetaan lipun varauksen yhteydessä. İhsan Alyanak Cruise Shipin polkupyöräkapasiteetiksi on määritetty 30.

Edestakainen lippu maksaa 60 euroa

Kansalaiset, joilla on vihreä passi ja Schengen-viisumi, hyötyvät ponimatkoista. Tänä vuonna edestakaisen lipun hinta on 60 euroa ja yhdensuuntaisen lipun hinta 35 euroa. Tänä vuonna 8-18-vuotiaille haetaan 50 prosentin alennus, jotta nuoret pääsisivät eroon koulutuskauden väsymyksestä. 0-7-vuotiaat lapset voivat matkustaa ilmaiseksi.

Liput ovat myynnissä verkossa osoitteessa Bilet.izdeniz.com.tr. Lisäksi lippuja voi ostaa käsin İzmir Alsancakin satamassa avatusta İZDENİZ-myyntitoimistosta ja valtuutetuilta toimistoilta. Tarkempia tietoja haluavat soittaa numeroon 0501 535 3535 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen Ajan@izdeniz.com.tr.

📩 02/06/2023 14:05