Metallin vahvoja muoviosia ja pidempään käyttöikää valmistetaan nyt Turkissa!

Metallin vahvoja muoviosia ja pidempään käyttöikää valmistetaan nyt Turkissa!
Metallin vahvoja muoviosia ja pidempään käyttöikää valmistetaan nyt Turkissa!

Kehittyvät suunnittelu- ja valmistusteknologiat tuovat innovaatioita elämäämme monin tavoin. Aiemmin monet ratkaisut eivät olleet saatavilla tai vaativat vaikeasti saavutettavia investointeja. Materiaaleja, kuten PEEK, ULTEM, PPSU tai TPI, jotka tunnetaan korkean suorituskyvyn ultrapolymeereinä, käytettiin massatuotannossa puolustusteollisuudesta, auto- tai ilmailuteollisuudesta lääketeollisuuteen, jossa sovellettiin kestävyyttä, mittaustarkkuutta ja laadunvalvontaprosesseja. ankarimmissa olosuhteissa.

MiniFactoryn ja 3dörtgenin helmikuussa 2023 allekirjoittaman myynti- ja palvelusopimuksen tuloksena yhtiöt pääsivät sopimukseen miniFactory-brändin valtuutetusta myynnistä ja huoltojakelusta Turkissa. 3dörtgenin elämyskeskuksessa Kısıklıssä Istanbulissa voit tutkia uutta Ultra 2022 -laitetta, jonka miniFactory esitteli ensimmäistä kertaa FormNext 2 -messuilla, tai voit kokea 3D-tulostuksen ultrapolymeereilla, kuten PEEK, ULTEM, PPSU tai TPI.

Tällä alalla kehittämällä teollisella kolmiulotteisella tulostimella miniFactory vie metallin vahvoja, pidempään kestäviä ja kevyempiä tuotteita askeleen pidemmälle kuin perinteiset tuotantomenetelmät, jolloin käyttäjät voivat nauttia suunnittelun vapaudesta lisäainevalmistuksen avulla. Kun valmistat näitä materiaaleja Ultra 2:lla, miniFactory-yhtiön uusimmalla tuotteella, korkea teho- ja lämmönkestävyys voidaan saavuttaa korroosionkestävyydellä monissa kemikaaleissa tai ankarissa olosuhteissa. Ultra 2:lla painetut tuotteet täyttävät monet kansainväliset standardit, kuten lämmönkestävyys, lento- tai elintarvikekosketus. Se voi myös tuottaa materiaaleja, jotka ovat itsevoitelevia ja kestäviä sähköeristystä tai toistuvia sterilointiprosesseja.

Samalla voit raportoida sen kehittämällä Aarni-tekniikalla painokaapin, painopöydän, filamenttikaapin ja painokärkien lämpötilojen kerrosten väliset muutokset valmistettavan osan painatuksen aikana ja säilyttää osasi yhdessä laadunvalvontaa varten. Lisäksi voit automaattisesti suorittaa prosesseja, kuten ohjatun jäähdytyksen tulostuksen tai hehkutuksen jälkeen, kun tulostetaan puolikiteisillä materiaaleilla, jotka on valmistettu 500 C asti kestävällä painekärjellä.

3dörtgen-yhtiö on vuosien ajan ottanut asiakastyytyväisyyden ennakko- ja jälkimyyntiin perusperiaatteeksi, ja siitä on tullut ensimmäinen yritys, joka tulee mieleen 3D-tulostimien ja -skannerituotteiden suhteen Turkissa. Tähän asti UltiMaker on tehnyt ammattilaissegmentin tuotteita, kuten Raise3D-, Shining3D- ja BCN3D-brändejä, saataville monille aloille tuotannosta, arkkitehtuurista tai koulutuksesta lääketieteeseen Turkissa.

📩 02/06/2023 11:32